OGLASIO SE MENADŽER ANE NIKOLIĆ! Saša Mirković razočaran pevačicom: Nečovek sam jer sam tražio da PRESTANE da se drogira i pije

Ana Nikolić danas je na svom Instagram profilu objavila fotografiju svog menadžera Saše Mirkovića, i optužila ga da pokšava da manipuliše njom:

– „Ovo je nečovek koji misli da sam mu jaAca Lukas! Nisam! Ili ostali kojima preti, zastrašuje… Lično je meni oteo šifru sa Instagrama. Manipulisao do pre nekoliko dana. Ja nemam kome da se žalim osim Aleksandra Vučića ovako javno! Ovo je baš nisko… jadno i bedno“,- napisala je Ana Nikolić uz fotografiju Saše Mirkovića.

Oglasio se menadžer Sašu Mirkovića za Kurir:

– Nečovek sam zato što sam od nje tražioda prestane da se alkoholiše i drogira. Nečovek sam zato što sam tražio da ide na lečenje. Nečovek sam jer sam joj tražio da se uozbilji oko koncerta i da dolazi na vreme. Nečovek sam jer sam joj zakazao Arenu.

Saša Mirković
FOTO: INSTAGRAM

Podsetimo, pre nekoliko godina počela je saradnja Saše Mirkovića i Ane Nikolić, a planirali su i veliki koncert u Štark areni u oktobru, a po svemu sudeći do njega neće doći.


UDARNA VEST.rs (Kurir.rs)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare