Lukas se umešao u rat Ane i Mirkovića: Sve smo uradili da joj pomognemo, evo istine zbog čega se nije pojavila na mom koncertu u Zagrebu!

U sukob između Ane Nikolić i Saše Mirkovića, koji je danas eskalirao kada je pevačica prozvala menadžera da je „nečovek i da joj je ukrao šifru od Instagrama“, sada se umešao i Aca Lukas kojeg je pevačica, takođe, prozvala.

Ana je danas uz fotografiju Saše Mirkovića, svog doskorašnjeg saradnika napisala:

– Ovo je nečovek koji misli da sam mu ja Aca Lukas. Nisam. Ili ostali kojima preti i zastrašuje i tako dalje. Lično meni je oteo šifru od Instagrama, manipulisao do pre par dana. Ovo je baš nisko. Jadno i bedno! –napisala je Ana. 

Nakon ovoga se oglasio i Mirković koji je istakao da je pokušavao Ani da pomogne da se oslobodi poroka, a sada i Aca Lukas koji je obelodanio zbog čega se Nikolićeva pre nekoliko meseci nije pojavila na njegovom kocertu u Zagrebu kada je uredno bila najavljena kao gost:

– Bože, koliko mi je žao ove žene! Sve smo uradili da joj pomognemo da se vrati. I vodio sam je da bude gost na mom koncertu u areni Zagreb, i evo vam konačno istine zašto nije pevala. Pa doputovala je u Zagreb na vreme, smestila se u hotel, ja sam počeo sa koncertom u 21 čas, ona je trebalo, logično da se pojavi u areni najkasnije do 22 časa, jer koncert traje dva sata, ili malo više. A ona se pojavila u areni u 23 časa! Naravno da joj Mirković nije dozvolio da se popne na binu, jer je ovim činom pokazala ogromno nepoštovanje i prema njemu i prema meni, pogotovo što smo trenutno jedina dva čoveka na svetu, verovatno koja su bila rada i voljna da joj pomognu. Ne znam stvarno čemu pokušaj otrovne strelice u njenoj objavi, gde pominje kako ona nije Mirkoviću AcaLukas, u smislu toga, kao: „Ne možeš ti sa mnom tako ili ovako!“ Nažalost Anci, jedino tačno što si napisala u objavi je upravo to, da naravno da mu ti nisi Aca Lukas! Ne njemu, nego nikome, i ne znam odakle ti ideja da pomisliš uopšte da možeš sebe da porediš u bilo kom kontekstu sa Acom Lukasom. Nisi mu ti Aca Lukas, niti ćeš, nažalost, ikada biti. A hteli smo da ti pomognemo. Iz dva razloga. Prvi, jer smo te voleli kao osobu, a drugi je taj, jer smo mislili, a i dalje mislimo da si bila velika zvezda i da vrlo lako možeš da se vratiš tamo gde si bila! Zaista, loše stvari i zlo bacas na jedino mesto gde si imala podršku! I pored svega se ne ljutim na tebe, i voleo bih da nađeš svoj put izlečenja i povratka na pravu stazu.Imao sam dobru volju i želju! Sada ti želim sve najbolje! Ali je problem u tome što sve najbolje prvo treba ti sama sebi da želiš. Ali kako stvari stoje, ti u stvari sebi želis sve najgore! Tako govore tvoji postupci Zao mi je! – napisao je Aca Lukas.

UDARNA VEST.rs (Informer)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare