IZ JEDNOG LUKSA U DRUGI: Anastasija i Gudelj iz Sen Tropea otišli na Ibicu, pokazala šta jede! DORUČAK BOLJI NEGO KOD DIORA! FOTO

Pevačica Anastasija Ražnatović iz u San Trope sa dečkom Nemanjom Gudeljom i njegovim vozačem otputovala je na Ibicu, gde je slikala zdrav doručak sa ceđenom pomorandžom.

Mnogi su na društvenim mrežama prokomentarisali da Anastasija „zna za šta živi“, kao i to da je njen doručak bolji od onog koji je jela u Diorom resotranu.

Anastasija Ražnatović
FOTO: PRITNSCREEN/INSTAGRAM

Podsetimo, Anastasija svakodnevno uživa na obali mora, a u poslednjem izlasku na sebi je imala kupaći kostim sa cvetnim dezenom, šešir i roze naočare. Anastasija je samo za brendirane naočare dala 280 evra, za šešir poznatog svetskog brenda 970 evra, a za kupaći kostim 290 evra što je ukupno 1.540 evra.

Podsetimo, Anastasija Ražnatović i njen dečko, fudbaler Nemanja Gudelj su nedavno izgubili bebu, a tužnu vest on je saopštio na društvenim mrežama. Anastasija je tada bila u petom mesecu trudnoće i rešila je da se potpuno povuče iz javnosti, pa je deaktivirala svoj profil na Instagramu.


UDARNA VEST.rs (kurir.rs/blic)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare