Brutalno zario nož u leđa Milanu! Sve dogovorio sa roso-nerima, a onda potpisao za Inter!

Francuski reprezentativac Markus Tiram već danima je u centru pažnje jer je prvobitno dogovorio potpis za Milan, pa se u poslednji trenutak predomislio i danas je zvanično predstavljen kao novo pojačanje gradskog rivala Intera.

Tiram je protekle četiri godine igrao u Nemačkoj gde je nastupao za Borusiju Menhengladbah, ali je odlučio da neće produžiti ugovor i na kraju je bez obeštećenja napustio klub.

Iako je imao nekoliko ponuda na kraju je odluka pala da karijeru nastavi u Italiji. Ipak, prvo je odlučio je da to bude Milan s kojim je imao sve dogovoreno, ali se onda predomislio u poslednji čas.

Na kraju Tiram se iznenađujuće pojavio na lekarskom pregledu Intera, pa je na prilično okrutan način rosonerima zabio nož u leđa.

Francuz je uspešno prošao lekarske preglede i potpisao ugovor, a danas je Inter ozvaničio njegov dolazak na „Meacu“.

Tiram je s Interom potpisao ugovor na pet godina i igraće u tandemu sa Lautarom Martinezom. Francuz je zamena za Edina Džeku i Romelua Lukakua koji su napustili Inter na kraju minule sezone.

Od Francuza se sigurno očekuje da opravda očekivanja, a u Interu su optimistični s obzirom na njegovu statistiku.

Naime, Tiram je u 134 utakmice u dresu bundesligaša uspeo da postigne 44 gola i doda 29 asistencija što nije uopšte loše.

Ovaj 25-godišnji sin legendarnog Lilijana Tirama ponikao je u Sošou, a u karijeri je pored Gladbaha igrao još za Gengamp.

Takođe, odigrao je i deset utakmica u dresu reprezentacije Francuske..

UDARNA VEST.rs(informer)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare