SPREČEN ATENTAT NA PUTINA? Otkriven pakleni plan, tajna služba FSO proverava SVE! DRAMATIČNO JUTRO U MOSKVI (FOTO)

FSO je jutros u Moskvi navodno proveravala informacije o pripremi pokušaja atentata na Putina.

Na Telegram kanalu VČK-OGPU i na više Tviter profila jutros se pojavila informacija o nadodnoj pripremi atentata na predsednika Rusije Vladimira Putina. 

Printscreen

Kako se navodi, uočena je neobična aktivnost ronilaca Federalne službe obezbeđenja (FSO) na reci Moskvi.  Kako se ispostavilo, FSO je ujutru navodno proveravala informacije o pripremi pokušaja atentata na Putina.

Atentat je navodno trebalo da bude izvršen uz pomoć eksploziva postavljenog sa jedne barže na dno reke Moskve. Sumnjalo se da je paklena naprava postavljena pod vodom na mostu kod moskovskog Centralnog svetskog trgovinskog centra.

Putinova kolona prelazi ovaj most kada ide u Kremlj.

Na Telegram kanalu se ne navodi kako je eksploziv trebalo da bude aktiviran.

Oko 8 časova dežurni Federalne službe bezbednostiprijavio je sumnjivu baržu ispod mosta. On je rekao da je u vezi sa merama bezbednosti neophodno ukloniti brod, zbog kretanja kolona duž samog mosta.

Ronioci su odmah nakon toga počeli da ispituju dno reke, a nakon nekoliko sati FSO je zahtevao da se provere dokumenta svih prisutnih na barži.

Službenici su bili zainteresovani za dokumente koji potvrđuju da su radovi na popravci mosta završeni tog dana. Specijalne službe i dalje rade sa remontnim timom i njihovim nadređenima, navodi se na kanalu VČK-OGPU.

Za sada nema potvrde ovih informacija iz nekih drugih izvora, tako da i ove tvrdnje svakako treba prihvatiti sa rezervom, a moguće je da će se tokom dana znati više o aktivnosti pripadnika FSO, jer je ona vršena naočigled građana ruske prestonice.

UDARNA VEST.rs (Republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare