OVAJ MOĆNIK JE BIVŠI MUŽ MINISTARKE DUBRAVKE ĐEDOVIĆ! Pre veze sa Handanovićem volela je Francuza


Ministarka rudarstva i energetike Dubravka Đedović i kompozitor Damir Handanović već neko vreme su u emotivnoj vezi, a ovog leta navodno planiraju i odlazak pred oltar.

Dubravka je, inače, bila udata za bivšeg ragbistu i triatlonca Kristofa Negrea, sa kojim je u braku dobila dvoje dece.

Kristof, koji je rođen u Francuskoj, iza sebe ima veoma uspešnu poslovnu karijeru. Završio je koledž u Oksfordu, radio je kao advokat, ali i kao menadžerski savetnik i izabrani predstavnik osoblja u Evropskoj investicionoj banci.

U jedom intervjuu, Kristof nije sakrio da je oduševljen našom prestonicom.

– Ovaj grad je pun energije i života. To je poslovni centar sa veoma dobrim kvalitetom života i, što je najvažnije – u kojem žive ljudi koji vam otvaraju svoje domove i svoja srca. Ovde smo stekli prijatelje za ceo život – rekao je Kristof pre dve godine za domaće medije.

Podsetimo, lako prenosi „Hello“, par se upoznao na sportskoj manifestaciji „Serbian open“. Susret se desio mnogo pre nego što je Dubravka stupila na funkciju ministarstva rudarstva i energetike, a njihova veza nema veze sa političkim krugovima, iako se oboje bave politikom.

Damir je poznat u javnosti kao neko ko je zaslužan za veliki broj hitova i sa saradnjom sa najvećim izvođačima sa prostora bivše SFRJ. On je kompozitor, aranžer i producent, a iza sebe ima preko 460 autorskih dela.

Dubravka je, inače, diplomirala bankarstvo i finansije na Ekonomskom fakultetu u Beogradu, a magistrirala finansije i menadžment na SDA Bocconi Univerzitetu u Milanu i Anderson školi menadžmenta u Los Anđelesu.

UDARNA VEST.rs (kurir.rs/Blic)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare