Dnevni horoskop za četvrtak 29. jun! Blizanci rizikuju na poslu, a ovaj znak je spreman za kratku aferu

Mesec, planeta koja se najbrže kreće, nalazi se u vodenoj Škorpiji, što naročito odgovara Ribama, Rakovima i Škorpijama. Sa druge strane ovaj astrološki aspekat nije dobar za Bikove, Lavove i Vodolije.

OVAN

LJUBAV: Bićete raspoloženi za druženje, ali ne i bilo kakvo obavezivanje. Sloboda će vam biti najbitnija. POSAO: Mogući problemi sa nadređenima. ZDRAVLJE: Migrena.

BIK

LJUBAV: Vaš društveni život će biti bogat, što će vam stvoriti neke prilike, možda ne baš za trajnu vezu, ali za romansu – da. POSAO: Možete ostvariti značajan napredak u karijeri. ZDRAVLJE: Stabilno.

BLIZANCI

LJUBAV: Moguće je da se danas baš ništa ne desi u vašem ljubavnom životu. POSAO: Bićete skloniji riziku, ali to vam se može donekle isplatiti. ZDRAVLJE: Alergija.

RAK

LJUBAV: Susret sa nekim ko vam se dopada i moguće zajedničke aktivnosti. POSAO: Radikalno ćete promeniti način na koji obavljate posao i uvesti novine u proces rada. ZDRAVLJE: Stres.

LAV

LJUBAV: Moguće je da vam se dopadne neko ko je stariji od vas ili ćete patiti za nekim koga ne možete imati. POSAO: Neracionalno trošenje. Inače povoljan period za posao. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

DEVICA

LJUBAV: Vrlo dosadan ljubavni život bez ikakvih događaja. Razmišljaćete o ljubavi, ali to je sve. POSAO: Možete očekivati napredak, pogotovo ako se bavite trgovinom. ZDRAVLJE: Slabije.

VAGA

LJUBAV: Ako ste u dužoj vezi, sve vam može postati dosadno, a partner će imati ista razmišljanja. POSAO: Problemi u procesu rada ili sa osobama koje rade za vas. ZDRAVLJE: Prehlada.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Upuštaćete se u kratke afere ili neobavezne varijante. POSAO: Danas ste najaktivniji u oblasti privatnog biznisa i nekretnina i verovatno ćete se baviti njima. ZDRAVLJE: Solidno.

STRELAC

LJUBAV: Upoznaćete nekog novog i generalno imati potrebu za novinama u sferi ljubavi. POSAO: Moguć napredak u sferi finansija i pružanja intelektualnih usluga. ZDRAVLJE: Stabilno.

JARAC

LJUBAV: Možete očekivati povoljan razvoj događaja. Danas vam neće nedostajati inicijative. POSAO: Moguće promene. Potpisaćete ugovor ili postići dogovor, naći novi posao. ZDRAVLJE: Dobro.

VODOLIJA

LJUBAV: Dobar dan za ostvarivanje novih kontakata, posebno preko društvenih mreža. Ako ste već u vezi – nestabilnost. POSAO: Ništa novo se neće desiti. ZDRAVLJE: Promenljivo.

RIBE

LJUBAV: Moguće je da ćete obnoviti kontakt sa nekim iz prošlosti. POSAO: Možda ćete promeniti posao, a ako ne to, onda je moguće preseljenje u novi poslovni prostor. ZDRAVLJE: Sinuzitis.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare