Zato je miljenik: Parizom se orile navijačke pesme – Lesor jednim potezom zauvek kupio sve „grobare“ /VIDEO/ 

Posle Panterovog potpisa za Barselonu, kao bomba odjeknula je vest da i Matijas Lesor više nije košarkaš Partizana! Kako prenose mediji, miljenik „grobara“ potpisao je za Panatinaikos se naredne sezone seli u Atinu gde bi za jednu sezonu zaradio čak 1.400.000 evra!

Crno-beli nisu stigli ni da se oporave od šoka zbog odlaska kapitena Kevina Pantera, a odmah je usledio drugi. Lesor je u Partizanu odigrao sezonu života te se još ranije očekivalo da će mnogi klubovi dati veliki novac kako bi centar obukao njihov dres. Panatinaikos je izgleda u svemu prednjačio, pošto će Francuz naredne sezone nastupati za klub iz Atine.

U toku dana prvo se pojavila informacija da bi doskorašnji centar Partizana mogao da zajedno sa Kevinom Panterom obuče dres Barselone, ali je grčki velikan ovom objavom definitivno stavio tačku na spekulacije.

Lesor je jedan od najprihvaćenijih stranih igrača u Partizanu ikada, ostvario je posebnu vezu sa njima, pa se na svom zvaničnom nalogu na Instagramu oprostio od svojih „grobara“ – i to bez reči, samo jednom fotografijom. 

Pogledajte u tekstu ispod:

Ipak, nema sumnje da će beogradski klub zauvek ostati u njegovom srcu, a to smo mogli da vidimo i na Instagramu nejgove nevenčane supruge Trejsi, koja je sinoć snimala „lajv“ sa ulica Pariza. 

Matijas Lesor zajedno sa navijačima usred Pariza pevao je pesmu „grobara“ koja mu je tokom čitave sezone bila omiljena pa je neretko sa megafonom vodio navijanja posle utakmica.

Pogledajte kako je to izgledalo:


Podsetimo, prošle sezone, dvadesetosmogodišnji Francuz je u Evroligi prosečno postizao 12 poena, 7,1 skok, 1,4 asistenciju, 0,9 ukradenih lopti i 0,8 blokada. 

U svojoj karijeri igrao je za Monako, Makabi iz Tel Aviva, Crvenu zvezdu, Bajern, Unikahu, Šalon i Nanter.

UDARNA VEST.rs (Blic Sportal.rs)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare