Sramotan potez Hrvatice! Srpska bokserka ostvarila normu za Olimpijske igre, gest protivnice na kraju bacio mrlju

Srpska reprezentativka u boksu Natalija Šadrina savladala je protivnicu iz Hrvatske Saru Berem u kategoriji do 60 kilograma, pa je tako obezbedila Srbiji prvu medalju u ovom sportu na Evropskim igrama u Krakovu, ali i osigurala prvu Olimpijsku normu za igre u Parizu 2024. godine.

Sjajan rezultat za srpsku bokserku Nataljiu Šadrinu – polufinale Evropskih igara u Krakovu i osvojena norma za Olimpijske igre, koje su na programu iduće godine u Parizu.

Iako je Natalija nešto lošije startovala, pa je prva runda pripala Hrvatici, usledilo je dizanje forme i potpuna dominacija naše reprezentativke.

Tokom druge i treće runde „mučila“ je pošteno protivnicu, ali ni hrvatska predstavnica nije ostajala dužna. Međutim, Hrvatica je dobila dve opomene tokom druge runde, što je dosta uticalo na nju. Vodila se „ljuta“ borba u ringu, a obe takmičarke silno su želele da dođu do cilja. Ipak, to je bilo moguće samo za jednu.

Posle izuzetno napete borbe jednoglasnom odlukom sudija naša Natalija Šadrina došla je do izuzetnog uspeha – viza za Pariz je obezbeđena, ali i prva medalja u boksu na Evropskim igrama.          
   
Po završetku meča, naša predstavnica je prišla Hrvatici da se pozdrave, ali je ona to odbila i rukom odmahnula, a kako je to izgledalo možete da pogledate u videu iznad.

Bokseri Nina Radovanović i Vakid Abasov plasirali se u top 8 na Evropskim igrama!

Bokserka Nina Radovanović sjajno je započela svoj nastup na Evropskim igrama ubedljivo pobedivši protivnicu iz Italije Petru Mecei sa 5:0 . Ovom pobedom, Nina je obezbedila plasman u četvrtfinale u kategoriji do 50 kg koje je na programu u sredu od 18.15. časova, prenosi Blic.Sportal.rs

Vakid Abasov plasirao se u četvrtfinale u kategoriji do 71 kg savladavši takmičara iz Bugarske Rami Mofid Kivanu rezultatom 3:2. Našeg boksera četvrtfinale očekuje u sredu od 20.30 časova. Bokserka Nikolina Gajić izgubila je u osmini finala kategorije do 75 kg od protivnice iz Švedske, Luve Neli Holgeršon.

UDARNA VEST.rs (Blic Sportal.rs)


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare