ŠOKANTAN POTEZ IBRAHIMOVIĆA! Ovo samo Zlatan može da uradi 

Švedski napadač Zlatan Ibrahimović samo što je otišao u penziju, a već razmišlja o povratku.

Ne može Zlatan bez fudbala! Pre mesec dana se oprostio od navijača i fudbala, ali bi ekspresno mogao da se vrati. Sve je šokirao i najavio da razmišlja da opet obuče dres Milana.

– Ne žuri mi se. Videćemo šta će biti dalje. Prošle su samo tri nedelje otkako sam objavio da se penzionišem. Možda se vratim na teren. Možda za mesec dana budem u Milanovom trening kampu – rekao je Ibrahimović za „Sport Mediaset“.

Ne odbacuje mogućnost da bude i trener „rosonera“.

– Zahvalan sam svima koji bi želeli da me vide u Milanu, makar i u ulozi menadžera. Milan će uvek biti u mom srcu. Mnogo toga smo prošli sa ovim klubom. I ta vrsta ljubavi navijača mi daje snagu“.

Tokom bogate karijere nastupao je za Malme, Ajaks, Juventus, Milan, Inter, Barselonu, PSŽ, Mančester junajted i L.A. Galaksi. Karijeru je završio sa 511 golova na klupskom nivou kraj svog imena, dok za reprezentaciju Švedske ima učinak 122 meča i 62 gola. Kada je odlučio da stavi tačku na karijeru, ni reč nije rekao porodici.  

 – Da, više nisam fudbaler. To nikome nisam rekao do objave na stadionu. Ni porodici ili najbližim prijateljima. Hvala vam na strpljenju, sada ćete imati manje posla. Možda! Od sutra sam slobodan čovek i otvaram novo poglavlje u životu. Da, imao sam ponuda, ali odlučio sam da je dosta. Bila je to duga karijera, zaista duga, hvala svima koji su mi dali snagu, adrenalin i emociju da nastavim – rekao je nedavno Zlatan.

UDARNA VEST.rs(Informer)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare