POZNATO PRVO IME UČESNIKA ZADRUGE 7! Našla se na CRNOJ LISTI, a samo za nju čelnici napravili IZUZETAK: Ovaj put očekuje POBEDU 

Željko Mitrović, vlasnik televizije „Pink“ objavio je na mrežama da su počele pripreme za novu sezonu rijaliti programa „Zadruga“.

Kako je otkrio, nova „Zadruga 7“ imaće specijalan naziv, ali i nikad bogatiji nagradni fond koji iznosi čak 250.000 evra, što znači da je prva nagrada 100.000 evra, a druga, treća i četvrta 50.000 evra.

Kako se navodilo, diskvalifikovani takmičari našli su se na crnoj listi „Zadruge“, a izgleda da je došlo do preokreta i da su za Miljanu Kulić napravili izuzetak.

Miljana Kulić
foto: ATA Images

Naime, diskvalifikovana zadrugarka Miljana Kulić danas je pričala sa čelnicima Pink televizije, pa je za domaće medije otkrila svoje uslove za ulazak u rijaliti.

Kulićeva je pred ulazak na pregovore istakla da ove godine očekuje pobedu. Kako je rekla, ima poseban zahtev za viđanje sina Željka.

– To će mi biti jedan od posebnih uslova prilikom ulaska u rijaliti.

Miljana Kulić
foto: Printscreen/Zadruga

Ona je otkrila u kakvom su odnosu Ivan Marinković i mali Željko, pa priznala da je on prezadovoljan.

– Da, u fantastičnoim odnosima su! Željko je impresiniran njime. Zove ga „moj tata“. Pita: „Kada ćemo da idemo kod mog tate“, pošto je bio i kod mene. Nenad i ja smo nešto išli u Italiju na odmor i Željko je prezadovoljan. I Jelenom i Ivanom je oduševljen. Nadam se da će se to tako nastaviti. Ja sam prezadovljna kako se Jelena Ilić ponaša prema Željku, ona je jako vredna devojka – zaključila je Miljana.

Inače, Miljana je nekoliko puta bila diskvalifikovana iz rijalitija zbog skandaloznog i nasilničkog ponašanja.

UDARNA VEST.rs(Kurir.rs/Srbija danas)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare