OVO SE ZOVE DRAKONSKA KAZNA: Petostruki ubica posetilaca gej kluba OSUĐEN NA 2.208 GODINA ROBIJE! (VIDEO)

Anderson Li Oldrič (23) osuđen je na ukupno 2.208 godina zatvora zbog ubistva pet osoba u jednom gej klubu u Koloradu, koje se dogodilo u novembru 2022.

On je proglašen krivim po 51 tački optužnice, među kojima je pet za ubistvo prvog stepena i 46 za pokušaj ubistva iz mržnje.

Li Oldrič je dobio pet doživotnih robija bez prava na pomilovanje. Oldrič je u ponedeljak priznao krivicu za napad u „Klubu Q“ u Kolorado Springsu.

– Ovo je rekordna presuda u našem sudu i koliko mi je poznato druga najduža kazna koja je izrečena u državi Kolorado – rekao je okružni tužilac Majkl Alen.

Napad se dogodio kasno uveče 9. novembra 2022. kada je Oldrič koji je na sebi imao pancir otvoro vatru na posetioce noćnog kluba iz puške i pištolja.

Pripadnici obezbeđenja su brzo reagovali i Oldriča bacili na zemlju i razoružali. Oldrič se nije obraćao tokom izricanja kazne, a njegov branilac je poručio da se on „duboko kaje zbog počinjenog zločina“.

Priznanjem krivice Oldrič nije izbegao smrtnu kaznu jer tužilac ima opciju da podigne optužnicu po federalnom zakonu.

Najveći masakr među pripadnicima gej populacije u SAD dogodio se 2016. u Orlandu na Floridi. Tada je napadač usmrtio 49 osoba i ranio 53 pre nego što ga je likvidirala policija.

FBI je ovaj napad označio kao terorističiki akt jer je napadač bio simpatizer Islamske države.


UDARNA VEST.rs (Kurir.rs/RT)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare