Istraga o ubistvu škaljarca Roganovića: Uhapšene tri osobe u Crnoj Gori, krivične prijave protiv još dvojice

Policija je podnela krivičnu prijavu protiv Marka Radovića (29) i još četiri osobe, koje terete za stvaranje kriminale organizacije.

Iz Uprave policije su kazali da su službenici Specijalnog policijskog odjeljenja sa kolegama iz Odseka za suzbijanje opšteg kriminaliteta, postupajući po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva, jutros na području Podgorice i Herceg Novog izvršili pretrese na šest lokacija, i protiv pet osoba podneli krivičnu prijavu zbog sumnje da su izvršili krivično delo stvaranje kriminalne organizacije.

Prema saznanjima Vijesti, u okviru proširene istrage koja se vodi u vezi ubistva Šćepana Roganovića, uhapšeni su S.R. (42), M.G. (35) i Marko Radović (29).

Protiv I.V. (47), koji se nalazi u bekstvu, i I.M. (37), koji je u zatvoru zbog drugog krivičnog dela, podneli su krivičnu prijavu.

Policija sumnja da su oni, sa ranije osumnjičenima, stvorili kriminalnu organizaciju koja je imala za cilj likvidaciju Roganovića.

Roganović je ubijen 13. februara 2020. godine u Herceg Novom.

Radović je navodni pripadnik organizovane kriminalne grupe „škaljari“. „Vijesti“ saznaju da su policajci, po nalogu specijalne tužiteljke Zorice Milanović, izvršili pretrese na dve lokacije u Herceg Novom. Nakon pretresa, po njenom nalogu, priveden je Radović.

UDARNA VEST.rs (Nova)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare