TEA ERNANDEZA DEVOJKA ORALNO ZADOVOLJAVALA PRED DRUGIM MUŠKARCEM? Paparaco snimio eksplicitne scene na jahti /FOTO/

Fudbaler Milana Teo Ernandez i njegova devojka Zoi Kristofoli prepustili su se strastima na jahti, toliko da su se mnogi zapitali da li ga atraktivna lepotica oralno zadovoljava. Ceo prizor izazvao je još veću pažnju, jer se na nekoliko centimetara od njih nalazio još jedan muškarac, mada ga njih dvoje nisu konstatovali.

Vrhunski fudbaleri jedva su dočekalči kraj sezone, da konačno mogu da odmore, jer su uglavnom odigrali ogroman broj utakmica na svim frontovima. Jedan od njih je i fudbaler Milana Teo Ernandez, ključni igrač „rosonera“ u sezoni za nama.

Njegova devojka Zoi Kristofoli, inače popularni tatu majstor i on vreme provode na jahti i verovatno su se nadali da će tamo biti daleko od očiju javnosti i moćio da rade sve što požele. Međutim, prevarili su se. Paparaci su ih uhvatili na palubi u trenutku kad su se strasno ljubili. Na pojedinim fotografijama, vidi se da mu se lepotica spustila toliko nisko da u prvi mah deluje kao da ga oralno zadovoljava.

Prizor je posebno čudan, jer se u kadru vidi i treća osoba. Reč je o muškarcu koji leži, sunča se i ne obazire se na njih dvoje, ma šta da rade.

Nije prvi put da je francuski reprezentativac uhvaćen kako razmenjuje neđnosti na ivici eksplicitnih sa svojom devojkom. Njih dvoje su zajedno tri godine i imaju sina Tea Žuniora. Se*si Zoi obožava da se slika i pokazuje svoje išarano telo.


UDARNA VEST.rs (Informer)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare