NAJTAČNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 26. JUNA DO 3. JULA! Ribama nova ŠANSA za LJUBAV, Blizancima TAJNI SUSRET, a evo ko ima veliku MOĆ UBEĐIVANJA 

Mars i Venera su u Lavu, pa donose uzbudljiva dešavanja na emotivnom planu. Sunce je ušlo u Raka, pa postajemo brižniji, ali i više okrenuti porodici. Zbog Jupitera u Biku nastojimo da zaradimo što više novca, ali i razradimo plan kako da pokrenemo samostalan biznis. Zbog Saturna u Ribama polako, ali sigurno menjamo svoj sistem vrednosti, a znakovi koji prolaze kroz najveće promene su Strelčevi, Ribe, Device i Blizanci.

OVAN

Posao  – Merkur u Blizancima gradi aspekat sa Neptunom, pa ste skloni pravljenju pogrešnih procena. U vašem okruženju postoji osoba koja vas nagovara na pogrešnu odluku i treba da budete oprezni. Mars u Lavu donosi vam iznenadne promene na koje niste bili spremni. Pripremite se za kvarenje planova i iznenadne obrte. Pazite šta potpisujete u narednim danima.

Ljubav – Venera u Lavu donosi vam strastvene susrete sa atraktivnom osobom. Idealan je period godine za nova poznanstva i u ovom momentu možete da započenete romansu na osnovu snažne privlačnosti. Ukoliko ste u braku ili vezi, partner će biti ljubomoran.

Zdravlje – Slabije.

BIK

Posao  Venera u Lavu donosi vam ideje o pokretanju samostalnog biznisa. U ovom periodu će biti u fokusu porodični biznis. Zbog Merkura u aspektu sa Neptunom dobićete lažna obećanja o novcu koji neće stići u intervalu u kojem vam je obećan. Isto tako možete da budete u zabludi oko visine zarade. Sunce u Raku vam daje mogućnost da ostvarite bolje pregovore u narednim danima. Povoljan je trenutak za kupovinu novog automobila. 

Ljubav – Dopadaju vam se osobe koje su ambiciozne i istrajne u svojim zahtevima. Isto tako, koliko god da vam je to privlačno, u istom trenutku vas i nervira, pa ćete biti rastrzani između želja i mogućnosti. U narednoj nedelji vas očekuje kraće putovanje.

Zdravlje – Solidno.

BLIZANCI

Posao – Merkur u izazovnom aspektu sa Neptunom ukazuje da trenutno nemate jasnu predsatvu o dešavanjima na poslu. Iako ste u poziciji da nametnete svoje stavove, znajte da stvari nisu onakve kakve vam se čine. Imate nerealna očekivanja od jednog poslovnog projekta, tako da se spremite za sudar sa realnošću.

Ljubav – Jupiter u Biku donosi vam skrivena osećanja, tako da vam prija da mislite o nekome ko vam je nedostupan. Moguć je tajni ljubavni susret. U ovom periodu ste raspoloženi za flert i poruka će biti više nego što se očekivali. Prijaju vam Lavovi i Bikovi.

Zdravlje – Moguća je prehlada.

RAK

Posao – Počinje sezona vašeg znaka, pa ćete osetiti nalet energije koju treba konstruktivno da iskoristite. Sunce u prvom polju donosi vam dobru organizaciju ali i moć ubeđivanja. Ova planetarna pozicija donosi vam novčani dobitak, tako da je naredna nedelja izuzetno povoljna za vas.

Ljubav – Imaćete neočekivana poznanstva sa osobama za koje nećete imati visoko mišljenje, tako da niste u fazi kada ste spremni za stabilnu vezu. Poznanstava će biti ali ništa ozbiljno. Biće češćeg dopisivanja preko društvenih mreža. Povoljan trenutak za planiranje putovanja.

Zdravlje – Odlično.

LAV

Posao – Sunce u polju tajni donosi vam neizvestan period u kojem ništa nije onako kako izgleda. Bićete povučeniji iako tačno znate kakav vam je cilj na radnom mestu. Nailazićete na prepreke ka cilju i to ne treba da vas iznenadi, jer jednsostavno stvari neće ići glatko kako ste očekivali. Jedna osoba vam daje velika obećanja o novcu, a to neće biti onako kako vam je obećano.

Ljubav – Venera u vašem znaku donosi vam letnji flert i avanturu, tako da ćete imati poznanstvo koje će ostaviti snažan utisak na vas. Ne treba da vas iznenadi ako se odnos ne bude razvijao kako ste očekivali, nego će biti i prekida. Nije dobar momenat za održavanje veza koje liče na standardne odnose, tako da ćete nešto morati da promenite.

Zdravlje – Psihosomatski problemi.

DEVICA

Posao – Merkur u Blizancima i dalje vam stvara konfuzne situacije na radnom mestu. Ne možete da se dogovorite sa osobama koje nisu pouzdane, a upravo takve su prisutne u vašem okruženju. Zbog toga ćete imati potreškoće da pronađete jasan cilj na radnom mestu. Probajte da se strpite još nekoliko dana, a onda će sve delovati potpuno drugačije.

Ljubav  – Venera u Lavu donosi vam tajnu simpatiju i to traje već neko vreme. Neko je zainteresovan za vas, ali ne želi javno to da vam pokaže. To vam je privlačno, ali ujedno veoma rizično. Osećaj vas ne vara i to nije osoba na koju možete sada da se oslonite.

Zdravlje – Prehlada.

VAGA

Posao – Venera u aspektu sa Uranom kvari vaše planove, pa stalno imate neke ideje koje moraju da čekaju bolji momenat za realizaciju. Imate veliku podršku uticajnih prijatelja, ali ćete uvideti da njihova obećanja nisu baš pouzdana. Vi smatrate da treba da dobijete na poslu nešto što ste zaslužili, ali će veliki projekti da se prolongiraju.

Ljubav – Zanimljivo je da ćete u narednom periodu početi da osećate nešto prema nekome sa kim se družite godinama. Iz jednog prijateljstva može da se dogodi ljubav, ali isto tako lako možete da se pokajete što se prijateljstvo izgubilo. Prijaju vam Lavovi, ali i Ovnovi.

Zdravlje – Dobro.

ŠKORPIJA

Posao – Mars i Venera u Lavu predstavljaju pravi izazov za vas, jer se borite da napravite kompromis, ali i da se ne posvađate sa kolegama. Imate dobar period za saradnju sa inostranstvom, tako da treba da se potrudite da spojite lepo i korisno. U narednim danima možete da naučite nešto dodatno o poslu koji radite.

Ljubav – Na poslu se nalazi osoba koja je izazovna za vas, ali treba da znate da komplikovan odnos može da vam bude privlačan. To je neko ko vam kontrira i ide na živce, ali će vam baš ta različitost biti privlačna. Lavovi će vam biti pravi izazov za ljubav.

Zdravlje – Slabo.

STRELAC

Posao – Ulažete veliku energiju da ostvarite svoje ambicije na poslu. Iznenada ćete dobiti ponudu za saradnju koja može da vam bude izazovna ali rizična. Finansijski je odličan period, naročito ako želite da hobi pretvorite u biznis. Dobar je momenat da zahtevate povišicu. Na poslu postoji osoba koja vam čuva leđa i to ste sigurno dosad i shvatili.

Ljubav – Merkur u Blizancima donosi vam pojavljivanje osobe koja nije iskrena u svojim namerama. To je neko ko jedno priča, a drugo radi. Najviše vam prijaju osobe koje nisu iz vašeg grada, jer vam je privlačno sve što je daleko ali izazovno. Moguće je poznanstvo sa razvedenom osobom.

Zdravlje – Dobro.

JARAC

Posao – U nedelji koja je pred vama će biti važnih pregovora o poslu. Imate šansu da dobijete ugovor na poslu koji ste zalužili. Ukoliko imate ideju da promovišete posao koji radite sada je dobar trenutak za popravljanje slike u javnosti. Možete da dobijete na popularnosti.

Ljubav  – Imaćete poznanstvo sa osobom koja je razvedena ili između dve veze. To može da vam bude zanimljivo, ali i drugačije u odnosu na principe koje imate. Imaćete poznanstvo sa jednim Rakom.

Zdravlje – Dobro.

VODOLIJA

Posao – Sunce u Raku donosi vam odličan period za posao. Bićete dobro organizovani i uspećete da ispošujete rokove. Saradnja sa Lavovima i Rakovima će biti produktivna za vas. Iako ste u fazi kada želite da kontrirate bilo kakvim prohtevima na radnom mestu, uvidećete da će naredne nedelje stvari da legnu na svoje mesto.

Ljubav – Merkur ulazi takođe u Raka, pa vam daje priliku da srtenete nekog zanimljivog na poslu. Iznenadiće vas ponašanje jedne osobe koja će pokušati da kontroliše vaš život. Ako ste u braku, vi i partner morate da pronađete kompromisno rešenje.

Zdravlje – Slabije.

RIBE

Posao – Sunce i Merkur u Raku donose vam više kreativnog rada. To takođe može da znači i novu poslovnu mogućnost koja će vam doneti priliku da spojite lepo i korisno. Konačno ćete raditi nešto što vas ispunjava i to će vam prijati.

Ljubav – Merkur u Raku donosi vam novu šansu za ljubav! Dobićete poziv za ljubavni sastanak i to treba da prihvatite. Neko ko je emotivan i mladolik će vas pozvati na mesto javnog tipa. Odlična je  nedelja za nova poznanstva i početak koji vam je jako potreban.

Zdravlje – Dobro.

UDARNA VEST.rs (Informer)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare