Jasmina Filipović NESTALA nakon što je Darko otkrio da ga je VARALA SA DRUGOM Pevačeva bivša žena povukla šok potez, ovo niko nije očekivao 

Juče je kao bomba odjeknula vest da su se pevač Darko Filipović i njegova supruga Jasmina razveli posle 12 godina.

Jasmina je nakon vesti o razvodu obrisala sve društvene mreže gde je godinama bila veoma aktivna.

Ona je na mrežama često objavljivala svoje provokativne fotografije, svojim pratiocima je pokazivala šta radi svakodnevno, a ovaj njen potez je šokirao mnoge.

Nakon što se oglasila i potvrdila vest o razvodu, ona je nestala, i nije se više oglašavala na ovu temu, a šta je razlog njenog povlačenja iz javnosti još uvek nije poznato.

– Bolje dobar razvod nego loš brak! U kontaktu smo samo zbog ćerke i ne bih to više komentarisala jer nisam javna ličnost. Pozovite Darka – rekla je Jasmina za Informer.

Ovim povodom, za medije se oglasio i pevač Darko Filipović, koji je izneo šok optužbe na račun svoje bivše supruge.

– Ne znam šta bi trebalo da kažem na sve ono što je ona izjavila, osim da, ako je već davala izjavu, trebalo je da kaže istinu, a ne da priča ono što njoj odgovara – rekao je Darko za „Republiku“, pa nastavio:

– Ako je nije sramota, nek vam kaže pravi razlog. Dugo vremena me je varala sa, sad već bivšim drugom. Treba da je bude sramota, jer su je svi njeni bliži odbacili. Kao što vidite, meni je obraz čist i zato ne menjam brojeve i ne brišem Instagram profile od sramote – dodao je Filipović, pa se obratio bivšoj za kraj:

– Želim joj sve najbolje – izjavio je pevač.

Inače, Darko je jednom prilikom otkrio da im se desila ljubav na prvi pogled, a onda se prisetio i kako ju je verio na odmoru na Tajlandu, prenosi Blic.

– Moja prosidba je Jasminu potpuno iznenadila. Nije mogla ni da pretpostavi da sam se mesecima spremao za taj čin i kupio prsten. Kada sam je pitao da se uda za mene, zanemela je jer nije mogla ni da pretpostavi šta ću da uradim. Naravno, pristala je i odmah me je pitala kako ćemo da organizujemo svadbu. Rekao sam joj da je bolje da se tamo odmaramo i uživamo, a da o veselju razmišljamo kad se vratimo u Beograd. Želeo sam da se maksimalno posvetimo jednom drugom na tom divnom odmoru – rekao je Darko tada.

UDARNA VEST.rs (Blic)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare