TRAGEDIJA! Poginuo poznati sportista, PAO KROZ PROZOR sa 18. sprata! ODZVANJALI VRISCI DEVOJKE! (FOTO) 

Rusija je u šoku. Poznati hokejaš Georgij Savin (21) poginuo je posle pada kroz prozor sa 18 sprata.

Isprva su mediji Ruske Federacije samo ovo javili o hokejašu podmoskovskog Vitjaza, ali su tokom popodneva počeli da se otkrivaju još neki detalji o njemu.

On je živeo sa devojkom u stanu zgrade u kojoj je njegov klub igračima obezbeđivao mesto za život dok za Vitjaz igraju.

Kako se ispostavilo posle tragedije, devojka Gerogija Savina je bila pod tušem kada se kobni pad desio, a čim je videla da njenog dragog nema u stanu, te da je prozor otvoren, spazila ga je kako nepomično leži na travnjaku.

– Savin je na licu mesta preminuo usled ozbiljnih povreda, a njegova devojka je izletela kroz ulazna vrata i nadvila se nad mrtvim sportistom. Shvativši da je njen momak preminuo, rasplakala se, a komšije kažu da su vrisci devojke mogli da se čuju čak i kroz zatvorene prozore – piše ruski „Vojs“ magazin.

Iako bi ova smrt mogla da se podvede pod nesrećan slučaj, lokalna Ren televizija ističe da je „Gerogij imao finansijske probleme u poslednje vreme“, te da je „bio nervozan, jer nije video da mu se karijera razvija u dobrom pravcu“.

On je igrao 13 mečeva za seniorski tim Vitjaza u Kontinentalnoj hokejaškoj ligi (KHL) tokom sezone 2021/2022, ali je potom prebačen u Rjazan VDV koji se nadmeće u VHL-u. U tom klubu je čak igrao i juniorske mečeve, što je možda razlog za nezadovoljstvo koje pominje televizijska stanica Ren. 

UDARNA VEST.rs (Informer)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare