Oglasio se Nemanja Nedović posle poraza u finalu ABA lige od Partizana: „Meni trofej stvarno ne treba“ 

Košarkaši Partizana osvojili su ABA titulu slavljem nad Crvenom zvezdom u petoj utakmici finala regionalnog takmičenjaodigranoj u krcatoj „Štark Areni“ pred preko 22.000 gledalaca.

Jedan od najneutešnijih u redovima Zvezde posle poraza bio je Nemanja Nedović, koji je ležao na parketu sve do momenta dok mu nije prišao kapiten Branko Lazić i odveo ga do svlačionice.

Prvotimac Zvezde se potom oglasio putem Instagrama gde je poslao jaku poruku navijačima i pokušao da sumira čitavu sezonu u par redova.

– Hvala za podršku tokom ove jako naporne i uzbudljive sezone sa dosta uspona i padova.Dva osvojena trofeja, ali ostaje žal zbog pete utakmice finala. Utisak je da smo taj trofej izgubili sa porazom u Zagrebu, ali šta je tu je. Na kraju dana treba biti realan i čestitati Partizanu, jer su bili bolji u utakmicama u Areni. Tužan sam, jer sam svestan da ova ekipa neće ostati na okupu, a možda je bila grupa momaka sa kojima sam najviše uživao i sarađivao. Dali smo primer pojedinim igračima protivničkog kluba kako treba da se ponašamo u ovakvim situacijama – bez dobacivanja, bez provokacija, uvek pozdravili protivnika pre i nakon utakmice.

Onda se okrenuo ka žalu za peharom ABA lige.

 Uvek ću se rado prisećati ove sezone. Hvala za svu ljubav koju ste mi pružili od mog povratka u našu Zvezdu i vidimo se. Meni trofej stvarno ne treba – napisao je Nedović.

UDARNA VEST.rs(Telegraf.rs)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare