LUDNICA! Bivši as Partizana NA JAHTI slavio pobedu nad Zvedom! Skakao i vrištao od sreće! (VIDEO) 

Košarkaši Partizana osvojili su sedmu titulu prvaka ABA lige, prvu posle 10 godina, pošto su u petom, odlučujućem meču finalne serije pobedili Crvenu zvezdu 96:85 (30:18, 24:16, 21:34, 21:17). Mnogo bivših asova crno-belih su uživo pratili meč, ali je Saša Pavlović na jahti proslavljao pobedu voljenog kluba.

Osvojena je sedma šampionska titula Partizana u istoriji ABA lige i po tome su najtrofejniji tim regionalnog takmičenja.

Navijači u Beogradskoj areni, ali i van nje bili su u transu, a nekadašnji NBA as i igrač crno-belih Aleksandar Saša Pavlović bio je presrećan nakon uspeha Željka Obradovića i njegovih pulena!

Uživao je bivši igrač Budućnosti, Jute, Klivlenda, Minesote, Dalasa, Hornetsa, Bostona, Portlanda i Panatinaikosa u igri crno-belih, a i te kako je znao da proslavi pobedu!

Veselio se Pavlović sa društvom, vikao „tako je breee“ i snimao ekran dok je uživao na jahti, daleko od prestonice Srbije. 

Izabranici Želimira Obradovića su bili foksuraniji i spremniji i zasluženo postali šampioni ABA lige nakon ove pobede u neizvesnoj utakmici u kojoj je Zvezda pružila dobar otpor i pokazala da su minimalne razlike između ova dva evroligaška tima.

UDARNA VEST.rs(informer)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare