ZVEZDA I PARTIZAN PONOVO U EVROLIGI! Sjajne vesti pred „MAJSTORICU“ za BEOGRADSKE RIVALE! 

Crvena zvezda i Partizan biće deo Evrolige i naredne sezone!

Biće tenzije u „majstorici“ koja će odlučiti šampiona ABA lige. Partizan će u četvrtak pred svojim navijačima dočekati Crvenu zvezdu u okviru pete utakmice finalne serije, a u tabor oba kluba stigla je lepa vesti uoči duela u Areni. Kako prenosi „Sportal“, beogradski velikani će sigurno i naredne sezone biti deo Evrolige! 

Sastanak čelnika Evrolige zakazan je za 29. jun, ali po rečima Motijeunasa promena u sastavu elitnog takmičenja ne bi trebalo da bude posebno zbog činjenice da je osvajač Evrokupa – Gran Kanarija, odustala od takmičenja u Evroligi zbog previsokih troškova. 

Iako je bilo spekulacija da bi šampionska titula u ABA ligi ponovo mogla da bude presudna u borbi za mesto u Evroligi, takav scenario trebao bi da bude izbegnut po poslednjim informacijama. Nema sumnje da će to, donekle, spustiti tenzije na relaciji Partizana i Crvene zvezde, ali izvesno je da nas sutra očekuje pakleno zanimljiva „majstorica“ u finalnu regionalnog takmičenja. 

Partizan je odbranio domaći teren, poveo sa 2:0 u seriji, a potom doživeo dva poraza u Pioniru. Psihološka prednost na strani je Crvene zvezde, ali će crno-beli u Areni imati podršku 20.000 navijača. Sa druge strane, u Humskoj se nadaju da će izbeći scenario „Real Madrid“ kada su takođe vodili sa 2:0 i na kraju doživeli poraz u četvrtfinalnoj seriji Evrolige.  

UDARNA VEST.rs (Informer)


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare