UBICA SE MESEC DANA VOZIO OKO KUĆE ŽRTVE?! Komšije ubijenog mladića u Zemunu iznele nove detalje zločina: „Viđali smo ga na motoru bez tablica, bio nam je sumnjiv“

Ubica koji je bio maskiran u dostavljača hrane, a koji je kako se sumnja ubio Milana Jorovića (30) danas u Zemunu mesec dana unazad je vozio motor ulicom pre nego što je izvršio zločin, pričaju komšije ubijenog.

Ubica je pucao u žrtvu sa motora obeleženog markom poznatog dostavljača hrane.

– Taj dostavljač je vozio mesec dana po kraju bez tablica, svi su se čudili kako ide tako, bilo je sumnjivo. Ubio ga je ispred kuće – priča jedan od komšija.

Prema njihovim rečima, žrtva je ranije bila u zatvoru zbog narkotika. 

– Čuli su se rafali, bilo je jezivo, onda je zastalo, pa se opet čulo. Pucano mu je u grudi! – uznemireno pričaju komšije ulice u kojoj je Milan ubijen.

Kako saznajemo, ubijeni muškarac je živeo sa mlađim bratom i majkom, koja je vaspitačica.

Na licu mesta je primećeno i vozilo na kojem se vide tragovi metka i polomljeno staklo.

Bio dve godine u zatvoru zbog droge

– Nije bio problematičan, u smislu da je pravio probleme po ulici. Znam da je bio u zatvoru zbog droge, tamo je proveo oko 2 i po godine – priča jedan komšija.

Podsetimo, ubistvo se dogodilo na Ugrinovačkom putu oko 15 časova, ispred kuće u kojoj je žrtva živela.

Prema informacijama koje posedujemo, žrtvu je u bolnicu prevezao mlađi brat, koji je izjavio da mu je brata upucala NN osoba sa motocikla.

– Ubica je u mladića ispalio veći broj metaka koji su ga pogodili u grudi i stomak. Mladić je davao znake života po dolasku u bolnicu, ali je ubrzo preminuo – kaže izvor „Blica“.

Na licu mesta ima tragova krvi, a policija je pronašla i čaure.

Proglašena je i akcija Vihor za tu teritoriju, a policija skida snimke sa sigurnosnih kamera, utvrđuju se njegovi kontakti, kao i motiv ubistva.

UDARNA VEST.rs (Blic)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare