„Novi Jokić“ stiže u Denver? Amerikanci pišu da su Nagetsi „naciljali“ novog Srbina

Posle maestrelnih partija Nikole Jokića u dresu Denvera i osvojene titule NBA lige, sve oči navijača uprte su u draft koji se u noći između četvrtka i petka održava u Njujorku. 

Pored prve zvezde, Viktora Vanbenjame, koji će najverovatnije biti izabran kao prvi pik, licitira se sa imenima ostlaih košarkaša, a među brojnima je i ime srpskog košarkaša kojeg će, najverovatnije, odabrati Denver Nagetsi kada bude došao red na njih.

Naime, kako prenose američki mediji, košarkaš Partizana, Tristan Vukčević mogao bi da bude ime koje će odabrati tim iz Kolorada tokom izbora pikova. naime, Denver ima pravo na 37. i 40. pika, a u određenim kombinacijama i trejdovaima, mogli bi i nešto ranije da dođu u mogućnost da biraju.

Tako, američki mediji tvrde da bi upravo Tristan, kojeg su zbog prezimena već prozvali „The Vooker“, mogao da bude talenat za kojeg se, kak kažu, nadaju da neće proći nezapaženo i tokom rteklame za hranu, kao što je to bio slučaj sa Jokićem. za tristana ističu da je sirov, kao „ostriga“ i ističu da je isti takav bio i aktuelni MVP NBA lige pre dolaska u Denver. Oni dodaju da bi tim koji predvodi Majk Meloun mogao da rizikuje i da mu se to ponovo isplati.

Oni dodaju da je Vukčević sin srpskog košarkaša i manekenke iz Švedske, kao i to da je igrao u Real Madridu i, sada, Partizanu. Za Tristana se ističe da je došao u Ameriku i zablistao. Jedan je od osmorice košarkaša koji je najviše napredovao i sada je projektovan kao 35 pik.

UDARNA VEST.rs (Telegraf)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare