DNEVNI HOROSKOP ZA 21. JUN: Device su emotivno napete, Strelčevi očekuju isplatu novca

Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće.

OVAN

Danas bi trebalo da završite poslovne obaveze sa kojima kasnite. Niste u savršenom raspoloženju da se ovim bakćete, ali imaćete pomoć kolega. Malo ste nervozni, a ni partner nije u najsjajnijem raspoloženju.

BIK

U potpunosti vam odgovara energija ovog dana, bićete orni za posao. Kolege su nešto nervozne, ali uspevate da izađete na kraj sa njima. U emotivnom segmentu osećate se odlično i dobro funkcionišete sa voljenom osobom.

BLIZANCI

Koliko god da razmišljate, ne možete da donesete nikakve konkretne odluke. Možete biti „razapeti“ između dve opcije. Emotivno – korektno, mada vas partner malo umara nekim pričama. Teško se ovih dana u potpunosti uklapate.

RAK

Imate osećaj da ste na kraju snaga kada su neki poslovi u pitanju. Jedva ćete čekati da ovo odradite, da se rasteretite i odmorite. Moguće je da emotivni partner danas neće imati vremena za vas ili da će vaše planove biti nemoguće uklopiti.

LAV

Vrlo ste zadovoljni jer ste uspeli da rešite neku problematiku na vreme i dobili odgovore koji su vam potrebni. Danas ste u trošadžijskom raspoloženju. Budite obazrivi, možete potrošiti mnogo više novca od planiranog. Emotivno – nešto ste se raznežili.

DEVICA

Taman mislite da ste završili jednu obavezu, kad eto druge. Na sve ovo moguće je da vam zbog grešaka neke stvari ili papiri budu vraćeni. Samo mirno i polako, i ovaj dan ćete pregurati. Emotivno – napetost.

VAGA

Vi biste da pokrenete bitnu poslovnu komunikaciju, ali druga strana neće imati dovoljno vremena za vas. Ne požurujte sagovornika, bolje je da ovo prolongirate za neki dan. Emotivno – razmišljate na koji način da poboljšate komunikaciju sa simpatijom.

ŠKORPIJA

Fali vam toliko malo da neke poslove odradite do kraja, a vi više nemate volje. Ne budite malodušni pogotovo što znate da ćete skinuti veliku brigu sa vrata, već navalite na posao. U emotivnom segmentu – tišina. To vam sada najviše i odgovara.

STRELAC

Niste zadovoljni smerom u kojem se odvijaju dogovori koji su vam važni, ali trenutno ne možete bolje od ovoga. Očekujete neku isplatu tokom sutrašnjeg dana. Nadate se mirnim trenucima sa voljenom osobom, ali vaše nade neće biti ispunjene.

JARAC

Razmišljate o poslovnoj ponudi koja je prilično dobra. Ipak, niste sigurni da li da je prihvatite. Dajte sebi još neki dan za odluku i pitajte nekoga za mišljenje. U emotivnom segmentu – partner vas pritiska po nekim pitanjima.

VODOLIJA

Možda neće baš sve funkcionisati kako vi želite ali ćete do popodnevnih sati uspeti da raščistite deo obaveza. Mozak vam radi brzo i rešenja možete pronalaziti u hodu. Komunikacija sa voljenom osobom nije sjajna, ali pokušavate da se uskladite.

RIBE

Dan iskoristite da se bavite papirima, dokumentacijom, ugovorima koji su vam važni. Proverite sebe povremeno, moguće su sitnije greške. U emotivnom segmentu partner želi da ozbiljno popriča sa vama. Mogućnost napetijih razgovora.

UDARNA VEST.rs(Telegraf.rs)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare