UŽIVO VANREDNO OBRAĆANJE PETKOVIĆA Neki uhapšeni Srbi su pretrpeli ozbiljne povrede, Milenkovića tukli dok je bio vezan na stolici

Direktor Kancelarije za KiM Petar Petković obraća se na vanrednoj koferenciji za novinare.

Petković je, na početku svog obraćanja, rekao da je Oficir za vezu Dejan Pavićević posetio uhapšene Srbe, dodavši da su oni svi maltretirani i tučeni od strane policije lažne države Kosovo.

– Neki od njih su pretrpeli ozbiljne povrede pogotovo Obrenović i Lune. Koliko je prošlo od hapšenja, i dalje su povrede vidljive – rekao je Petković.

Takjođe, direktor kancelarije za KiM istakao je da Milenković ima šavove po glavi i da ima tragove nasilja.

– Tukli su ga i dok je bio vezan na stolici – rekao je Petković:

– To je sve sam video Dejan Pavićević, da su svi bili tučeni od strane kosovske policije. Oni su sada dobro ali da ne govorimo o trajnim ožiljcima i psihičkoj torturi koju su pretrpeli.

Za razliku od naših uhapšeni pripadnici tzv. kosovkse policije imaju drugačiji tretman, koji jedu i torte, dodao je Petković.

– Takav je tretman prema njima koji su ušli na teritoriju Srbije. A pokazao sam vam kakav je tretman naših. POtpuna je laž sve što su rekli i Kurti, govoreći o nekom kidnapovanju. Nikakvog kidnapovanja prištinskih policijaca nije bilo. Znate to se desilo u selu Gnjilice, u opštini Raška. Tamo su došli naoružani a to što su izjavili da ne znaju da koriste GPS uređaj, da ne znaju gde su, da su išli da beru pečurke, to je na nadležnim organima. A to što su sa puškama išli sve je isključivo u skladu sa propisima Srbije – rekao je direktor kancelarije za KiM.

UDARNA VEST.rs(Kurir)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare