OTEŽANO SE KREĆE, ALI I DALJE PLENI OTMENOŠĆU I HARIZMOM: Sofija Loren i danas, sa 88 godina, izgleda NEVEROVATNO (FOTO)

Slavna Sofija Loren važi za jednu od najlepših žena svih vremena. Rođena je 20. septembra 1934. godine u Rimu, a odrasla je u siromaštvu. Već sa 15 godina počela je da se bavi glumom, a odigrala je brojne uloge u filmovima kao što su „Glas“, „Kvo vadis“, „San Zoroa“, „Aida“, „Afrika pod morem“, „Olimpija“, „Arabeska“, „Grofica iz Hongkonga“, „Kratki susret“, „Greh“, „Devet“ i drugim.

Poslednji film snimila je 2014. godine, a onda se povukla i više je ne viđamo toliko često u javnosti. Ipak, ona se s vremena na vreme pojavi na nekom važnom događaju, a nedavno je snimljena i kako izlazi iz jednog hotela.

Sofija je, kao i uvek, bila otmena, nasmejana i doterana, iako je primetno da se otežano kreće, te su mnogi oduševljeno komentarisali snimak čuvene dive koji kruži mrežama. Uprkos tome što je uveliko u devetoj deceniji života, ona nije dozvolila da klone niti da se zapusti, te i dalje pleni harizmom.

UDARNA VEST.rs (Kurir.rs/Nova.rs)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare