Najluđi snimak: Jokićeva braća upala u kameru RTS-a s Melounom, trener Denvera sebi dao srpsko prezime

Nikola Jokić je ove sezone dominirao u NBA ligi uz neverovatne brojke, a to je posebno bio slučaj tokom plej-ofa i u finalnoj seriji sa Majamijem.

Na kraju je Srbin doneo Denveru toliko čekanu titulu, prvu u istoriji franšize, a to je izazvalo oduševljenje čitavog grada.

Denver je slavio Jokića i Srbiju. Zastave naše zemlje mogle su se videti sve vreme tokom utakmica, kao i na paradi tokom slavlja.

Zastave i dresove Srbije nosila su i Nikolina braća, koja su uz suprugu Nataliju i ćerkicu Ognjenu bili najveća podrška asu Denvera tokom čitavog meča.

Jokićeva braća napravila su kasnije i pravi šou tokom slavlja, gde su u svlačionici puštali srpske narodnjake i slavili uz hitove Saše Matića, Ace Lukasa, Aleksandre Prijović…

Braća očigledno imaju i sjajan odnos sa trenerom Denvera, Majklom Melounom, koji je nekoliko puta dolazio i u Srbiju zbog Nikole Jokića.

Mnogima je promakao i snimak RTS-a, koji je ekskluzivno uradio dopisnik iz Amerike, Aleksandar Žigić.

U jednom momentu, dok je radio uključenje iz Bol Arene posle meča, u kadar su upala Jokićeva braća, koja su želela da pozdrave „majku Srbiju“.

Na iznenađenje svih, u kadar je ušao i Majkl Meloun, koji je sebi nadenuo srpsko prezime. „Melounović, Melounović“ – ponavljao je trener Denvera u kameru RTS-a.


UDARNA VEST.rs (Telegraf.rs)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare