Šta nam donosi mlad mesec u Blizancima? Prognoze za svaki znak Zodijaka

Duboko misteriozan i često zanemaren u odnosu na pun mesec, mlad mesec je podjednako važan kao i pun i označava početak novog lunarnog ciklusa.

Kako najavljuju astrolozi, mlad mesec u znaku Blizanaca od 18. juna donosi nove uvide i perspektive koje će sve znakove Zodijaka inspirisati da pronađu ravnotežu između razuma i intuicije.

Uticaj mladog meseca u Blizancima potrajaće do početka jula i doneće niz obrta svakom horoskopskom znaku, piše Stylecaster.

Ovan

Okrenućete novi list u odnosima sa komšijama, braćom, sestrama i prijateljima. Iako ste skloni da se oslanjate na razum, ne bi trebalo da zanemarite ni intuiciju koja će u ovom periodu biti izuzetno jaka.

Bik

Mlad mesec u znaku Blizanaca donosi obilje prilika za nove početke. Bikovi će osetiti sigurnost i stabilnost, a raspored planeta najavljuje i mogućnost značajnijih novčanih priliva. Sledi popravljanje odnosa sa članovima porodice i bliskim osobama iz okruženja.

Blizanci

Mars i Venera osvetljavaju sektor komunikacije, pa će Blizanci imati i hrabrosti i samopouzdanja u pregovorima. Uprkos želji da preuzmete vođstvo, moguće je da ćete osetiti blagu nesigurnost u vezi sa koracima koji tek slede. Ne bi trebalo da dozvolite da vas to izbaci iz koloseka.

Rak

Rakovima se pruža prilika da izleče stare rane i započnu novo životno poglavlje. Odbacivanje zastarelih uverenja koja vam ne donose ništa dobro može da bude teško, ali u isto vreme veoma lekovito i da vam donese svetlu budućnost.

Lav

Preko društvenih mreža ili bliskih ljudi dobijate veoma važne informacije. Harizmatični ste i puni samopouzdanja, pa ćete se lako povezati sa istomišljenicima. Ipak, povedite računa da dogovore koje budete pravili jasno definišete kako kasnije ne biste zažalili.

Devica

Mlad mesec u Blizancima pomaže vam da osvestite svoju vrednost na poslovnom planu. Ono što drugima promiče vama će biti u fokusu i upravo zahvaljujući urođenoj analitičnosti iznova ćete briljirati u poslu. Rodiće vam se ideje o novim poduhvatima, ali je savet da ih za sada držite u tajnosti.

Vaga

Stiže vam obilje mogućnosti, a vi ste strandardno nesigurni za koju da se opredelite. Dobar je period za dodatno obrazovanje i usavršavanje, ali i samospoznaju. Društveni život će biti izuzetno bogat, kao i potreba za putovanjima.

Škorpija

Bićete fokusirani na posao. Mučiće vas dilema da li bi u nešto trebalo ulagati ili ne, ali nemojte dozvoliti da vas to obeshrabri. Upravo sada je trenutak da se brendirate i da pokažete svetu koliko ste moćni i nezamenljivi.

Strelac

Stiže period novih početaka i na poslovnom i na emotivnom planu. Očekuje vas niz razgovora, a mnoge Strelčeve i potpisivanje značajnih ugovora. Puni ste entuzijazma i novih ideja koje nestrpljivo čekate da sprovedete u delo.

Jarac

Ovo je idealan period za uvođenje zdravih navika i odbacivanje onih štetnih, kako na polju zdravlja, tako i na polju međuljudskih odnosa – i na poslu, i u ljubavi. Sve ono što vam nije donosilo korist sada ćete s lakoćom odbaciti i u život uneti nove rutine koje donose dobrobit.

Vodolija

Sve što poželite tokom mladog meseca u Blizancima biće berićetno – i promene na poslu, i promena emotivnog statusa, i veća zarada. Planete vas maksimalno podržavaju da ostvarite sve što želite, a na vama je samo da odbacite nesigurnosti i odvažno se upustite u rizik.

Ribe

Pravo je vreme da se pozabavite prostorom u kom živite i odnosima sa članovima porodice. Dovedite u red sve ono što vam je u prethodnom periodu stvaralo konfuziju i pritisak. Situacija sa voljenom osobom nije najjasnija, ali ne brinite – stvari će ubrzo doći na svoje mesto i bićete zadovoljni.

UDARNA VEST.rs(Telegraf.rs)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare