SAZNAJEMO: JOVIĆ OSTAJE U MAJAMIJU! Svi u klubu oduševljeni mladim Srbinom, nikakav trejd im NE PADA NAPAMET!

Nikola Jović (20) ostaje u Majamiju! Izvršni predsednik Majamija i nekadašnji slavni NBA trener Pet Rajli oduševljen je razvojem Jovića i čvrsto veruje da je mladi srpski košarkaš zlatna budućnost tima sa Floride.

Mediji su danas preneli vest da Majami želi da angažuje superstara Bredlija Bila i da bi Nikola Jović mogao da bude deo bombastičnog trejda između Hita i Vašingotna, ali od toga nema ništa, jer vicešampion NBA lige nema nameru da se odrekne supertalentovanog Srbina, prenosi Kurir.

Kako saznajemo, Jović pre nekoliko dana bio na sastanku sa legendarnim Petom Rajlijem koji mu je saopštio planove za narednu sezonu i poručio da je izuzetno zadovoljan njegovim napretkom.

Podsetimo, Majami je srpskog košarkaša izabrao kao 27. pika prve runde NBA drafta. U svojoj ruki sezoni odigrao je 15 mečeva u NBA ligi i imao je prosek od 5,5 poena po meču, dok je u plejofu zabeležio sedam nastupa, ali nije dobijao značajniju minutažu. Inače, Jović je bio najmlađi učesnik ovogodišnjeg finala NBA lige.

UDARNA VEST.rs (Kurir sport)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare