„BIĆU BILJKA DO KRAJA ŽIVOTA“ Nataša Šavija jecala u emisiji zbog jezivih povreda koje joj je naneo Stefan Karić: Iznela sve u javnost

Starleta Nataša Šavija pojavila se u javnosti sa majkom Verom, koja je prvi put govorila o stravičnom nasilju koje je njena ćerka doživela od Stefana Karića, u etno-selu.

– Nije lako bilo, nije ni sada, ali nekako izdržavamo… – rekla je Vera na početku razgovora.

– Iskreno, zabrinuto, izmučeno, demolirano. Stefan Karić mi je okrenuo život naopačke. Evo sad ću direktno da kažem. Doživela sam torturu, i dalje je doživljavam – rekla je Nataša.

– Javila sam da sam stigla i njegov drug je izašao pred mene. On je bio na bini, igrao je. Čekala sam duže, a nikog ne znam. Onda smo otišli do njega, rekla sam mu da sam došla zbog njega, hoće li doći ili šta. Možda ga je te izrevoltiralo, ne znam. Ja stvarno ne znam šta je bilo u njegovoj glavi… – dodala je.

– Bili smo pre jedno… Ne znam koje je to leto bilo… Posle njegove prve Zadruge. Bila sam na moru i upoznali smo se, dopisivali smo se recimo dve nedelje, non-stop smo bili na vezi. Delovao mi je divno, dopisivali smo se kao da smo 300 godina u vezi! Kad sam se vratila sa mora došao je po mene na aerodorm, bila sam kod njega dva dana. Tu sam videla da je malo negativan. Posle sam otišla u Novi Sad i to je to. Videli smo se prošle godine na moru, na Adi Bojani, ali smo išli samo na piće. Dakle bili smo zajedno samo ta dva dana, posle smo se samo dopisivali – objasnila je.

– Vratila sam se za sto, rekao je da dolazi za 10 minuta. Posle nekog vremena je i došao, pa je krenuo vatromet napolju, svi su izašli… Videlo se da je bio vidno pijan. Vrlo smo malo komunicirali. Ja sam tamo i kasno došla. Vratili smo se za sto, on je otišao u WC, duže se zadržao. Posle nekog vremena sam krenula u WC i srela sam ga na među spratu. Ne znam šta smo tu pričali, ali je bila najnormalnija komunikacija, sa obe strane. Čak sam ga i zagrlila i krenuli smo da se penjemo za stepenice, gde je on mene odjednom povukao za kosu i nageo! Ja se ni ne sećam kad je on mene krvnički udario… Jedino što znam da mi je zamerio, ali ranije, je da zatvorim malo šlic… – objasnila je Nataša.

– Zalepio mi je šamarčinu, to nije bilo čupanje kao žene kad se čupaju… To koliko me je čupao mogu da poredim sa udarcem. Krenula sam da se branim, lupila sam mu šamar… Neko bi ga odvalio nekom šipkom ili ne znam ni ja šta… Pocepala sam mu majicu. Rekao mi je „obezbeđenje je videlo da si mi lupila šamar“, jer ono drugo verovatno niko nije video… Kad smo zamakli od pogleda ja sam pala… Sagnuo se, uhvatio me za kosu levom rukom, da ne mogu ni da se zaštitim, i onda mi je drmnuo takvu pesnicu… Dok sam bila na podu… – pričala je Nataša.

– On je „odradio“ svoje i vratio se u salu. Ja sam čekala da dođem sebi… Vratila sam se, krenula prvo u WC, pa sam se vratila u salu. On je sedeo za stolom gde sam ja bila, kao da je ponosan, kao da je osećao zadovoljstvo što je to uradio. Što je, kako on naziva sve žene, „ku**etinom“, što je „sredio ku**etinu“. Već se videlo da je meni oko na pola. Onda je krenuo da me počeška… Rekla sam mu „skloni tu ruku“. Onda mu je neko prišao, nešto mu je šapnuo i on je samo otišao. Verovatno mu je rekao da je bolje da ode – kazala je Šavija i dodala:

– Posle je mene obezbeđenje izbacilo. Uhvatili su me, jedan s jedne, drugi s druge strane, i izbacili me napolje. Kao da sam ja tukla nekoga. Onda me je u jednom momentu jedan uhvatio ispod miški, drugi za noge i, kao, „ajde idi odavde“. Videla sam duplo, ali ne od alkohola. Kasnije su mi doktori objasnili da je to od spuštenog oka i slomljene vilice – ispričala je Nataša za „Informer TV“.

– Ako se ovo ne sredi ja ću biti biljka do kraja života, kada su mi saopštili lekari kakvo je stanje, oni su me pitala da li hoću da potpišem saglasnost da ostanem u bolnici, jer moram na operaciju. Jedino što sam osetila je da ne mogu pravilno da zagrizem, meni je polomljena jagodična kost i samim tim mi je pala vilica i oko. Rekli su mi ako se ne operišem da će mi ostati takvo oko. Da sam se javila kasnije ostala bih bez oka ili bih umrla. Provodim vreme stalno kući, osećam se kao bilja, ali imam tu nadu da će se sa narednom operacijom popraviti ovo stanje.

UDARNA VEST.rs (Blic/Informer)


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare