VESNA RIVAS PROREKLA SUDBINE POZNATIM PEVAČICAMA: Barbara Bobak ŠOKIRANA: Biću bogata i srećna udovica!? Ja, prosto, ŽELIM OVO 

Na Kurir televiziji rezervisana za „divan show“ je popodnevno vreme, a autor i voditelj ove emisije, Ivan Gajić je ovaj put ugostio Radu Manojlović i Barbaru Bobak.

Tokom gotovo dva sata programa, popularne pevačice su sa domaćinom emisije pričale na sve teme.

Rada je priznala da su joj „bacali magiju“,progovorila je o ozbiljnoj prekretnici u životu, promenama, ko se prema njoj loše poneo, ali i kome je dala 1001 šansu, a on je nije iskoristio.

Pevačica je otkrila i kolike je imala finansijske gubitke zbog loših poslovnih odluka.

Bobakova je imala šta da kaže i na račun kolega koji na nastupima pevaju na plejbek, a nije štedela reči ni o onima koji dođu na proslavu kao gosti pa uzmu sav bakšiš za sebe. Osvrnula se i na priče da je bila u vezi sa oženjenim muškarcem.

Vesna Rivas bila je Gajićevo iznenađenje za gošće.

Ona se uključila u emisiju i „pročitala“ budućnost Barbari Bobak, poručujući:

– To što si mi malo nesrećna kada je ljubav i kada su emocije u pitanju, pusti, neka ti se desi sudbina. Sudbina ti je stariji čovek, i bićeš udovica, ali ćeš biti jako voljena, imaćeš jako puno nasleđa. Pusti tugu i čekaj svoju ljubavnu priču – poručila je Rivas iz Egipta.

Bobak je, zatečena predstavom svoje budućnosti, prokomentarisala:

– Nisam očekivala Vesnu Rivas. Da, biću udovica, biću srećna, i naslediću njegove pare, šta da se radi. Biću ona izbotoksirana baba… – rekla je Bobak.

Ipak, ona ističe da se uopšte ne opterećuje ljubavnim životom, jer se opredelila za sledeće stvari:

– Prosto, želim da budem svoj čovek, da proputujem, sad taj udovac, budući pokojnik, da li će doći, ne znam i baš me briga, ljubav mi je sada marginalna tema – rekla je, i u nastavku dala još jedan ugao te teme:

– Uopšte mi nije jasan pojam kombinacije. Ispada kao da se neko stidi nekoga. Meni kada bi neko predložio kombinaciju, ne bih mu se više obratila. Je l se ti mene stidiš, pa da smo mi u kombinaciji? Meni je to velika budalaština i zato ne mogu puno o tome da pričam i ne mogu da razumem da možeš da imaš sa nekim bilo kakav vid seksa, a da nemaš emociju prema tom čoveku. Ne mogu da legnem sa nekim prema kome ništa ne osećam, a želim i nekog koga mogu da pozovem i da plačem i da sedim i da gledam film – rekla je Bobak.

UDARNA VEST.rs (Kurir.rs)


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare