POJAVIO SE IZ DRUGOG PLANA, PA REŠIO MEČ! Joveljić doneo čudesan preokret Srbiji protiv Jordana a onda poslao MOĆNU poruku! 

Izabranici Dragana Stojkovića Piksija pobedili su Jordan u prijateljskoj utakmici rezultatom 3:2, i to nakon ogromnog preokreta.

Neočekivano su se namučili reprezentativci Srbije da bi došli do trijumfa u utakmici bez rezultatskog značaja, istina, Dragan Stojković nije mogao da računa na najbolje adute, ali bez obzira na to, Srbija je morala da odigra bolji meč.

Orlovi su imali na ovom meču prednost rezultatom 1:0, ali zatim i zaostatak 2:1 sve do 83. minuta, kada je na scenu stupio maestrealni Dejan Joveljić koji se nameće kao najbolje rešenje za utakmicu protiv Bugarske u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Orlovi u Razgradu igraju 20. juna, a na spisku zbog povreda nema Aleksandra Mitrovića, Dušana Vlahovića Luke Jovića, pa je najrealnije da u špicu ponovo gledamo 23-godišnjeg napadača koji sa velikim uspehom nosi dres Los Anđeles Galaksija.

– Bio je apsolutno maestralan. Kad mlad napadač postigne dva kola i proekrene rezultat onda zaslužuje sve pohvale. Izuzetno je pokretljiv, tehnički na vrhunskom nivou, vidi se da je u takmičarskoj formi, pre neki dan je igrao utakmicu MLS lige, ta nota je kod njega bila primetna. Uz osećaj za gol u kaznenom prostoru, kad dolaze lopte sa strane, reaguje hitro. Naš treći pogodak je u stilu najvećih golgetera današnjice – nizao je selektor Stojković pohvale na račun mladog napadača.

Do sada, Joveljić nije dobijao mnogo prilika u nacionalnom timu, prvenstveno jer je konkurencija na njegovoj poziciji prejaka, ali kada mu se god ukazala šansa, on ju je prihvatio oberučke i iskoristio na najbolji mogući način.

– Jako sam srećan što sam postigao dva gola i zato što smo pobedili. Drago mi je zbog navijača i što smo pred njima odigrali jednu mušku utakmicu. Moram da pohvalim ekipu Jordana koja je pružila veliki otpor. Mi se spremamo za Bugarsku koja je primaran cilj. Brzo smo se skupili i dogovorili šta da radimo u poslednjim minutima. Hvala Bogu došli smo do pobede. Ne postoji nikakav pritisak. Naši glavni napadači nisu tu i na meni i Jovanoviću je da ih odmenimo – rekao je Joveljić.

UDARNA VEST.rs (Kurir sport)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare