DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU 17. JUN! Ovnovi će biti nervozni, a evo ko će imati tajnu aferu 

Ovog vikenda planete će biti uglavnom naklonjene većini horoskopskih znakova.

OVAN

LJUBAV: Bićete nervozni, što može da pošalje pogrešnu poruku partneru. Najbolje bi bilo da objasnite svoje duševno stanje. POSAO: Možete imati administrativnih problema. ZDRAVLJE: Infekcija grla.

BIK

LJUBAV: Moguće je da će vam se dopasti neko nov, ali iz toga se ništa posebno neće razviti. POSAO: Nalazite se u povoljnom periodu za duhovni, ali ne i za praktičan rad. ZDRAVLJE: Osetljiva psiha.

BLIZANCI

LJUBAV: Imajte na umu da su vaši problemi u ljubavi privremenog karaktera. POSAO: Moguć nesporazum i loša komunikacija sa kolegama. ZDRAVLJE: Slabije, ali i to je privremeno.

RAK

LJUBAV: Stabilnost ljubavnog života onima koji su već u vezi, a ostalima se verovatno ništa bitno neće desiti. POSAO: Mogući manji problemi u oblasti finansija. ZDRAVLJE: Dobro. 

LAV

LJUBAV: Mogući problemi u ljubavnom životu zbog sukoba dva jaka ega. POSAO: Ovo je period inovacije i možete imati uspeha u svemu što je novo i moderno. ZDRAVLJE: Srčane tegobe.

DEVICA

LJUBAV: Moguće je da ćete imati tajnu simpatiju ili čak tajnu aferu. POSAO: Bićete vrlo motivisani sve dok imate mogućnost za dobru zaradu. Trenutno vas to najviše interesuje. ZDRAVLJE: Solidno.

VAGA

LJUBAV: Dopašće vam se neko s kim radite i imate profesionalni kontakt. POSAO: Uspeh u svemu što ima veze sa privatnim biznisom. Dobit od putovanja. ZDRAVLJE: Solidno.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Nalazite se u nepovoljnom periodu za ljubav. Moguće su prilike, ali ne one koje želite. POSAO: Problemi u poslu izazvani promenama na radnom mestu. ZDRAVLJE: Stabilno.

Horoskopski znaci

STRELAC

LJUBAV: Bićete zainteresovani za seks, ali ne i za emotivnu vezu. POSAO: Ako se profesionalno bavite sportom ili radite fizički posao, moguće su povrede i promene. ZDRAVLJE: Promenljivo.

JARAC

LJUBAV: Biće prilika za aktivnu zabavu i kontakt sa privlačnim osobama ovog vikenda. POSAO: Bićete skloni riziku i špekulisanju, ali vama se to obično ne isplati. ZDRAVLJE: Osetljivi disajni putevi.

VODOLIJA

LJUBAV: Moguć je flert sa nekim iz kruga prijatelja ili uzbudljiva nova poznanstva. POSAO: Možete doživeti neočekivan uspeh. Podrška osobe od uticaja. ZDRAVLJE: Povedite više računa o zdravlju.

RIBE

LJUBAV: Dopašće vam se neko ko je nepristupačan ili ćete razmišljati o nekome iz prošlosti. POSAO: Pružanje intelektualnih usluga ili rad u inostranstvu i za strance. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare