VLADIMIR STANOJEVIĆ BIO JE OMILJENO TV LICE, A ONDA NESTAO! Bivša ga prijavila za nasilje on momentalno spakovao kofere!


Jedan od najpoželjnijih domaćih voditelja Vladimir Stanojević, pre desetak godina bio je dobro poznato tv lice, a onda iznenada nestao. Iako nije pominjao odlazak u Ameriku, ono što je sigurno ubrzalo ovu odluku jeste skandal sa bivšom devojkom Anom Marijom Žujović.

Fitnes instruktorka ga je 2015. godine prijavila za nasilje, ali do sudskog procesa nije došlo jer je Vladimir već otputovao.

Iako ne daje izjave, na Instagramu je veoma aktivan, gde često objavljuje fotografije sa različitih krajeva Amerike.

Sudeći po objavama, reklo bi se da živi lagodan i bezbrižan život, a ostvario se i kao roditelj. Kako saznaju mediji, Vladimirova supruga ima ćerku iz prvog braka, koju je on prihvatio, a nakon venčanja dobili su i zajedničkog sina.

Dugo ga nismo videli, ali fotografije svedoče da se poznati voditelj nije mnogo promenio, iako je prešao četerdesetu.

Prijavite nasilje

Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na građane da svaki vid nasilja u porodici prijave policiji besplatnim pozivom na broj telefona 0800 100 600 ili 192 koji su sve vreme dostupni.

Savetovalište protiv nasilja u porodici – SOS telefon i sigurna kuća 0800-011-011 besplatan poziv radnim danima 10-19 časova, 011 2769-466, radnim danima 10-19 časova, 062 304-560noću 19-10 časova

UDARNA VEST.rs (Kurir)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare