„Ovo će biti noć za pamćenje“: Tea Tairović otkrila da je uzbuđena i da sprema spektakl sutra na Tašu

Mlada muzička zvezda Tea Tairović održaće sutra veče spektakularni koncert na Tašmajdanu.

Ona je nestrpljiva da publici predstavi spektakl koji je pripremala mesecima unazad.

-Radujem se što ću publici predstaviti nove pesme, ali i stare numere koje vole. Biće to noć za pamćenja. Puno pozitivne energije, dobrih vibracija i jedva čekam da nastupim na Tašu. Svakodnevno sam dobijala pozitivne komentare i poruke ljudi koji vole moju muziku i kao i uvek daću svoj maksimum da sa Taša svi izađu srećni i puni dobre energije. Moja publika zaslužuje najbolje- obećala je Tea Tairović.

Publika će pod vedrim nebom imati prilike da čuje i numere sa novog albuma „Balerina“, koji beleži milionske preglede na Jutjubu.

-Žargonski rečeno poginuli smo za ovaj album i mislim da se to vidi i čuje. Jedan rolekoster emocija prošla dok album nije izašao. Tek sada mi dolazi do svesti šta smo uradili. Ponosna sam na svoj tim, a na kraju krajeva i na sebe i najzahvalnija sam svojoj publici- rekla je Tea za makedonski „Backstage“.

Ona je dodala da sve uspeva da postigne.

-Mogu da kažem za sebe da sam jedna srećna osoba. Koliko god da imam obaveza, uspela sam da snimim drugi studijski album kojem sam se trudila da nadmašim sebe. Jedan manjak sna, živaca, manjak privatnog života. Ali volim ovo šta radim i da ne volim ne bih imala ovoliko energije- istakla je ona i dodala da se u svakoj pesmi pronalazi.

– Sve što napišem izađe iz mene, to je deo mene, ali pesma koja je obeležila moje emocije je „Ne brini majko“. Ta pesma je pisana za mene, i svaka čast Vanji i Milošu zaista su uradili odličan psoao. Pogodili su su u metu. Ne mogu da čujem tu pesmu a da ne zaplačem. Milion puta- naglasila je ona.

Na koncertu će se kao specijalna gošća pojaviti i Sanja Vučić sa kojom Tea sarađuje, prenosi Kurir.

Podsetimo, na „Balerina“ se nalazi deset pesmama „Balerina“, „Bibi habibi“, “ Izrael i Palestina“, „Da si najbolji, „Crno odelo“, „Daj daj“, „Ne brini majko“, „Budalo“, „Preterala“ i „Ljubavnica“.

Tei muzički put kreće 2013. kada je učestvovala u muzičkom takmičenju “Zvezde Granda” gde je stekla veliku popularnost, kako kod publike, tako i među žirijem.

Svoj prvi singl objavila je 2014. godine koji je zabeležio veliku popularnost, a nakon toga je nastavila da ređa hitove, da bi 2022. godine objavila je svoj prvi album „Balkanija“ koji je izazveo veliko interesovanje.

Sa tog albuma izdvojile su se numere “Balkanija”, “Boy boy”, “Neka pati ona”, “Dva i dva”, “Dubai”, “Kučke i demoni”.

UDARNA VEST.rs (Kurir.rs)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare