BUBAMARA OD RASTE KUPILA PESMU KOJU JE ODBILA DŽEHVA! Teodori se nije svidela, a Dara je sad predstavlja kao AUTOBIOGRAFSKU 

Dara Bubamara je pre nekoliko dana objavila novu pesmu „Geto glamur“, koju je za nju napisao Stefan Đurić Rasta, koji je s njom već sarađivao i napisao joj nekoliko hitova.

Pevačica je, govoreći za medije o svojoj novoj pesmi, istakla da je bila oduševljena kad joj je Rasta poslao pesmu i da ju je u studiju snimila za sat vremena, kao i da je numera u potpunosti inspirisana njenim odrastanjem u radničkoj porodici u Novom Sadu, uspešnom karijerom, te glamurom u kome sada živi, prenosi Kurir.

Ipak, Dara nije govorila istinu kada je rekla da je pesma pisana baš za nju ili jednostavno nije bila upoznata s činjenicom da je „Geto glamur“ numera koju je Rasta napisao pre izvesnog vremena za drugog izvođača.

Prema našim saznanjima, ovu pesmu Rasta je prvo bio ponudio Teodori Džehverović, koja je snimila i demo-verziju. Međutim, njoj se u tom trenutku više dopala pesma „Polumesec“, koja je vrlo brzo postala hit, dok je od ove odustala. Ona je zatim stajala neko vreme u fioci, da bi je kasnije Rasta ponudio Dari, koja se oduševila s tekstom i melodijom, te ju je odmah i snimila.

– „Geto glamur“ opisuje moje odrastanje u novosadskom Bronksu. Opisuje kako sam sve sama od nule stvorila – istakla je Dara za medije nakon izlaska pesme, koja za tri dana od objavljivanja broji 216.000 pregleda na Jutjubu.

UDARNA VEST.rs (Kurir.rs)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare