Proslava se pretvara u užas: Kamion udario policajca koji je prevezen u bolnicu zbog teških povreda

Više od 100.000 navijača Denvera izašlo je na ulice tog grada u američkoj državi Kolorado da pozdrave Nikolu Jokića i njegove saigrače, nove šampiona NBA lige. Denver Nagetsi su, predvođeni najkorisnijim igrače finalne serije, Jokićem, osvojili u utorak prvu, istorijsku titulu za klub i grad, pa ne čudi što je ogroman broj ljudi izašao na ulice da pozdravi izabranike Majka Melouna.

Otkriveno je i da se dogodila teška nesreća na ulici. Kako su preneli iz policije Denvera vatrogasni kamion udario je policajca, koji je prevezen u bolnicu sa ozbiljnim povredama. Istraga je trenutno u toku, a to je razlog zbog čega se Jokić i Marej voze u oklopnom vozilu, prenosi Blic.

Zanimljivo je da igrači Denvera i trener Maloun nisu bili na otvorenom autobusu, već ih je prevozilo nekoliko vatrogasnih vozila. Jokić je na paradu došao sa porodicom, a supruga Natalija i ćerka Ognjena bile su sa njim i na kamionu.

U jednom momentu desila se i neprijatna situacija kada je Jokićeva supruga pogođena limenkom u glavu, ali prema prvim informacijama ne bi trebalo da je ozbiljnije povređena. Među okupljenima na ulicama Denvera viđene su i srpske zastave.

UDARNA VEST.rs (Blic sportal.rs)


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare