„MERCEDESOM“ UDARIO POLICAJCA, BACIO GA NA HAUBU I NASTAVIO DA VOZI Uhapšen muškarac zbog napada na saobraćajca!

Muškarac J.J. uhapšen je po nalogu Prvog osnovnog javnog tužilaštva zbog sumnje da je napao policajca saobraćajne policije.

– Navedeni napad na službeno lice se dogodio sinoć kada je patrola saobraćajne policije vršeći službenu dužnost redovne kontrole saobraćaja u Bulevaru Vojvode Mišića u Beogradu oko 3:30 časova zaustavila automobil „mercedes“ beogradskih registarskih oznaka – navodi se u saopštenju Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu.

Kako se navodi u saopštenju, kada je policijski službenik prišao vozilu radi sprovođenja dalje procedure kontrole legitimisanja, vozač je naglo dodao gas, udario u telo policajca i bacio ga na haubu, nastavljajući da vozi dok je policijski službenik bio na vetrobranskom staklu i od brzine spao sa vozila.

I pored svega toga ne zaustavljajući se osumnjičeni se velikom brzinom udaljio u pravcu petlje mosta na Adi. Brzom reakcijom policije u toku istog dana isti je pronađen i lišen slobode, a po nalogu tužioca zadržan, prenosi Blic.

Osumnjičeni će u roku od 48 časova biti saslušan pred tužiocem, nakon čega će biti doneta i odluka o predlogu za pritvor.

UDARNA VEST.rs (Blic)


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare