„HVALA NA ISKRENOM PRIJATELJSTVU“ Predsednik Vučić ispratio lidera UAE: Razgovarali smo o saradnji i situaciji na KiM (FOTO) 

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa liderom Ujedinjenih Arapskih Emirata Njegovim visočanstvom šeikom Mohamedom bin Zajedom Al Nahjanom, koji boravi u jednodnevnoj radnoj poseti Beogradu.

– Dragi prijatelju Mohamed bin Zajedu, hvala vam na poseti i iskrenom prijateljstvu prema Srbiji. Sa šeikom Mohamedom sam razgovarao o aktuelnim dešavanjima na Kosovu i Metohiji i zahvalio mu na dosadašnjem ličnom angažmanu za mirno rešavanje svih otvorenih pitanja.

– Partnerstvo i prijateljstvo naših zemalja su, pre svega, utemeljeni na međusobnom uvažavanju i razumevanju, a zajedno ćemo nastaviti da unapređujemo ekonomsku, bilateralnu i sve druge vidove saradnje u korist građana Srbije i Ujedinjenih Arapskih Emirata, prenosi Kurir.

– Još jednom sam zahvalio na pozivu za učešće na klimatskom samitu UN, koji će se održati u Emiratima i naglasio da je Srbija u potpunosti posvećena ulaganju u projekte koji će doprineti ublažavanju posledica klimatskih promena – napisao je Vučić na svom Instagram nalogu.

UDARNA VEST.rs (Kurir.rs)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare