HALJINA OD SATENA I FUL NAŠMINKANA Luna Đogani skockana od glave do pete, stomak u PRVOM PLANU – spremna za proslavu rođendana male Mije 

Luna Đogani i Marko Miljković danas slave ćerki Miji rođendan, a Đoganijeva se sredila od glave do pete.

Luna se tokom dana oglasila na Instagramu emotivnom porukom, a sada je pokazala stajling i šminku za proslavu drugog rođendana ćerke.

Ona je za proslavu odabrala haljinu od satena koja je ocrtavala njen trudnički stomak, a bila je i ful našminkana, pa su se komentari na njenog izgleda nizali.

„Prelepa si“, „blistaš“, „koliko si lepa“, samo su neki od komentara.

Podsetimo, ona je podelila sa svojim pratiocima snimak od trenutka kada se Mia rodila iz porodilišta, pa sve do danas, prenosi Blic.

– 15.6.2021. Moj najlepši dan u životu! Dan kada je stigao moj anđeo, moje oko lepo i osmeh najlepši… Tačno sam znala da ćeš biti takva, svoja, tvrdoglava, luckasta i posebna! Šta mogu da ti poželim, miki moj, ono što je najvažnije da mi budeš zdrava, što više zdravlja, osmeha, sreće, veselja i neka te bog čuva! Dve godine, moram reći, bile su izazovne, ali posebne, svaki dan rasteš i svaki dan si drugačija… A ova godina će još biti posebnija za tebe jer ćeš postati starija sestra! Voli te tvoja mama i želim ti najsrećniji rođendan! – napisala je Luna.

UDARNA VEST.rs (Blic)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare