DETALJI TRAGEDIJE NA BANOVOM BRDU! Žena nije mogla da uđe u stan, pozvala majstora pa zatekla užasan prizor

Tela D.J. (42) i njegovog sina (9) pronađeni su u sredu nešto posle 19 sati u stanu na Banovom brdu u Beogradu, a u policiji kažu da se najverovatnije radi o ubistvu i samoubistvu

– Pretpostavlja se da je otac u trenutku nervnog rastrojstva ubio sina, a onda presudio i sebi. Tela u iznajmljenom stanu pronašla je dečakova majka, odnosno supruga D.J. koja nije mogala da uđe u stan jer su ulazna vrata bila zaključana, ključ u bravi, a niko nije odgovarao na njeno uporno zvonjenje i lupu. Žena je na kraju pozvala bravara koji je otvorio vrata i tada je pronašla mrtvog sinčića i supruga – kažu u policiji.

Kako sagovornik iz policije kaže nakon uviđaja tela oca i sina su prevezena na Institut za sudsku medicinu gde će biti urađena obdukcija, a više detalja biće poznato nakon završetka istrage.

Komšije iz ulice kažu da su primetili policiju i da im je to bilo čudno jer je kako kažu njihova ulica mirna, a onda su začuli vrisku i plač žene koja je dozivala svog sinčića, prenosi Informer.

– Ništa pre toga nismo čuli. Oni su tu živeli kao podstanari, nismo ih poznavali. Možda smo ih i viđali, ali u prolazu. Ovde se stalno menjaju stanari jer su vlasnici kuće umrli, a mladi vlasnik retko obilazi kuću. Tragedija, šta drugo da kažemo – rekle su užasnute komšije.

Inače majka je nakon završetka uviđaja u stanu kolima Hitne pomoći prevezena u bolnicu jer joj je pozlilo. 

UDARNA VEST.rs (Informer)


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare