Učenik koji je upucao nastavnika engleskog u Lukavcu nema ni 14 godina

Nastavnik engleskog jezika teško je ranjen u pucnjavi u školi u Lukavcu u BiH jutros oko devet sati.

Njega je upucao maloletnik G.M.

„Odmah po dobijanju prijave, izlaskom policijskih službenika PU Lukavac na lice mesta događaja, zatečeno je dete za koje se sumnja da je pucalo iz vatrenog oružja, te su zatečeni odbačeno vatreno oružje i drugi predmeti. Dete (starosti nepunih 14 godina) se nalazi pod policijskim nadzorom u prostorijama PU Lukavac, dok se vatreno oružje i ostali odbačeni predmeti obezbeđuju do otpočinjanja uviđaja“, rekla je za Avaz Adnana Sprečić, portparol MUP-a TK.

Ona je dodala da je u pucnjavi povređeno jedno lice, N.O. (1985) iz Lukavca, zaposleni JU OŠ Lukavac grad koji je tom prilikom zadobio TTP konstatovane na Klinici za hirurgiju, a prema trenutnim informacijama povređeni je podvrgnut operativnom zahvatu na Klinici za ORL koja je još u toku.

„Obezbeđenje lica mesta vrše policijski službenici PU/PS Lukavac, a uviđaj pod nadzorom dežurnog Tužioca KTTK-a koji se nalazi na licu mesta izvršiće istražitelji Sektora kriminalističke policije Uprave policije MUP TKa i OKP PU Tuzla. Na licu mesta nalazi se i tužilac za maloletnike. U skladu sa odredbama Zakona o zaštiti dece i maloletnika u krivičnom postupku, nismo u mogućnosti dati više informacija“, rekla je Sprečić.


UDARNA VEST.rs (Telegraf.rs)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare