JELENA ĐOKOVIĆ U SVAĐI SA SVEKRVOM DIJANOM? Posle ove fotke sve je jasno 

Jelena i Dijana Đoković u transu su slavile veliku pobedu najboljeg tenisera sveta ikada Novaka Đokovića u finalu Rolan Garosa i tako demantovale sve spekulacije da nisu u sjajnom odnosu.

Mnogi se pitaju u kakvom su odnosu Dijana i Jelena Đokovića, majka i supruga najboljeg tenisera svih vremena. Bilo je priča da su navodno u svađi, nakon Dijanine izjave da joj se ne sviđa način na koji njen sin i snaja odgajaju decu, ali posle Rolan Garosa je sve jasno.

Nakon što je Đoković osvojio 23. grend slem titulu nastala je jedna fotografija na žurci koja sve objašnjava. Jelena i Dijana zagrljene su se veselile Novakovom uspehu.  

Jelena je čak sela Dijani u krilo, a osmesi govore sami za sebe. Reči nisu potrebne.

Dijana je jednom prilikom rekla da se ne slaže sa nekim Jeleninim odlukama, što je podgrejalo spekulacije.

– Oni nažalost retko dolaze, stvorili su svoju porodicu i oazu. Jelena određene stvari radi na svoj način. Dolazi do mimoilaženja, naročito po pitanju ishrane koju ne podržavam – rekla je Dijana jednom prilikom.

Obožava Stefanu i Tari da pravi palačinke.

– Kad god ima vremena pokušavamo da se vidimo, da odemo na jezero, da šetamo… Dođu kod nas kući, da i unuci osete tu toplinu doma kod bake i deke. Vole moje čuvene palačinke. Uvek se čuje: “Bako, spremi nam palačinke!”, pa se onda nadmećemo: „Koje ćete, bezglutenske ili normalne?“, a Stefan kaže: „Bako, normalne, pusti te bezglutenske – otkrila je svojevremeno uz osmeh Dijana u emisiji „Dok anđeli spavaju“.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare