HOLANDIJA – HRVATSKA Hladan tuš koji niko nije očekivao! Igraće se produžeci

Na programu je polufinalna utakmica A divizije Lige nacija između Holandije i Hrvatske, a dešavanja sa ovog meča možete pratiti uživo na Sportalu.

Pobednik ovog meča plasiraće se u finale takmičenja gde će u nedelju igrati protiv boljeg iz meča između Španije i Italije. 

Najbolje kvote i za ovaj događaj dala je kladionica Efbet.

Ukoliko verujete u trijumf Holandije onda vas je čeka kvota – 1.75, dok je pobeda Hrvatske na kvoti 4.75.

90+6′ – GOOOOOOOL!!!! Izjednačenjeee! Delovalo je do samog kraja da Holanđani ovde nemaju snage da se vrate, a onda su posle dve propuštene prilike Gakpa i Akea došli do izjednačenja. Strelac je Noa Lang!

85′ – Deluje da Holanđani nemaju snage da se vrate. Jako loše izadnje „lala“ u drugom poluvremenu.

72′ – GOOOOL! Mario Pašalić donosi preokret Hrvatima! Odlično se kretao na ivici peterca, dočekao centaršut i iz prve poslao loptu u mrežu.

70′ – Kakav promašaj Perišića! Modrić je mestralno centrirao spoljnom u njegovom stilu ka igraču Totenhema koji je šutirao iz prve preko gola, sa ivice peterca.

64′ – Rasplamsala se borba na „De Kujpu“. Hrvati su ti koji imaju inicijativu i koji deluju kao da žele do potpunog preokreta pre odlaska u produžetke.

55′ – GOOOL! Hrvati dolaze do izjednačenja, strelac je Andrej Kramarić sa bele tačke! Rutinski je savladao Bijloua šutem po sredini gola.

46′ – Počelo je drugo poluvreme.

Gol okrenuo sve

Napadali su Hrvati, bili bolji rival protiv Holanđana, ali su onda kažnjeni za lošu realizaciju posle jedne polukontre. Pogodak za Lale postigao je Donjel Malen, čime je približio svoju reprezentaciju plasmanu u finale Lige nacija.

33′ – Holandija dolazi do prednosti! Donjel Malen je pogodio za prednost Lala posle potupne ofanzive Hrvatske koju „vatreni“ nisu uspeli da realizuju.

UDARNA VEST.rs (Blic sportal.rs)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare