ŽELJKO OBRADOVIĆ POSLE POBEDE PRIČAO O GROBARIMA: To nema niko!

Trener Partizana Željko Obradović obrazložio je glavne razlike koje su donele pobedu njegovom timu u prvoj utakmici finala ABA lige protiv Crvene zvezde.

Partizan je pred 18.324 gledalaca u Areni slavio protiv Crvene zvezde sa 88:80 i poveo sa 1:0.

– Ponosni smo da smo u ovakvoj atmosferi uspeli da pređemo brojku od pola miliona navijača. To je prvi put u Evropi da neko ima toliki broj navijača, toliko odanih navijača. Još jednom bih da im se zahvalim. U prvom poluvremenu smo kontrolisali utakmicu, pre svega šutem za dva i tri. Bilo je za očekivati da se Zvezda vrati u drugom poluvremenu, ali smo uspeli da privedemo utakmicu kraju. Jedino što je važno je što smo pobedili. Okrećemo se drugoj utakmici koja je za manje od 48 sati, prenosi Kurir.

O tome šta se promenilo u dva poluvremena i Aleksi Avramoviću, rekao je:

– Razlika je upravo ovo o čemu sam pričao, šut za dva i tri i u drugom šutiramo 0/7 i to je glavna razlika. Aleksa ima ogromnu želju da igra i pomogne ekipi, a u petak je dobio dozvolu da trenira i u nedelju uradio prvi trening i juče pred utakmicu. Videćemo, nadam se da ćemo ga koristiti u plej-ofu jer on može da donese ogromnu energiju i ono što se očekuje od njega agresivnost u dobrani. E sad koliko je spreman i što nije trenirao i ako dobije šansu daće sve od sebe.

UDARNA VEST.rs (Kurir sport)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare