VRELO LETO DUŠANA VLAHOVIĆA! ZBOG BOLA U PREPONAMA umesto sa saigračima u Pazovi, uživa sa atraktivnim lepoticama na Mikonosu (FOTO) 

Napadač Juventusa Dušan Vlahović uživa na poznatom letovalištu, pošto zbog povrede prepona nije mogao da se odazove pozivu selektora Dragana Stojkovića Piksija.

Leto, plaže, more, kokteli, se*si devojke u minijaturnim bikinijima… tako otprilike izgledaju dani fudbalera Dušana Vlahovića. Reprezentacija Srbije okupila se u Staroj Pazovi u Kući fudbala, kako bi se pripremila za predstojeće utakmice. „Orlovi“ će se najpre 16. juna u Beču sastati u prijateljskom meču sa Jordanom, a onda će četiri dana kasnije u Razgradu igrati uutakmicu 3. kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo sa Bugarskom. 

POGLEDAJTE SLIKE OVDE

Druga utakmica je selektoru Draganu Stojkoviću Piksiju izuzetno važna, jer bi pobedom državni tim napravio ogroman korak ka kontinentalnom takmičenju. Ono što ga muči je što u napadu neće imati nikog od trojice fantastičnih napadača – Aleksandra Mitrovića, Luku Jovičća i Dušana Vlahovića. Poslednji koji je eliminisan sa spiska je Vlahović, pošto je po okončanju sezone u Seriji A poručio selektoru da ga bole prepone. Piksi je to razumeo i dao mu je voljno.

– Vlahović ima problem sa preponama. Razgovarali smo u poslednjih deset dana, jednostavno trpi neverovatne bolove i dogovor je da preskoči. Naučili smo neke lekcije, neće nam više igrati povređeni igrači, makar ih samo nokat boleo – rekao je Piksi.

Povreda prepona je specifična i u suštini za igrača je najvažnije da odmara. Vlahović je to ozbiljno shvatio i iz Italije se uputio na Mikonos. Dane provodi okružen lepim devojkama, uživajući u suncu i piću.

Ne može se reći da ima uspešnu sezonu iza sebe. Na 42 meča u svim takmičenjima dao je 14 golova uz četiri asistencije. Njegov Juventus ništa nije osvojio, a zbog finansijskih malverzacija oduzeti su mu bodovi, zbog kojih naredne sezone neće igrati Ligu šampiona. Dobra stvar za Srbina je što se za njega raspituju najveći evropski klubovi. Dovođen je u vezu sa Bajernom, Čelsijem, Real Madridom i mnogim drugim. Čini se da mu odmor prija, da u miru razmisli gde bi to voleo da nastavi karijeru. 

UDARNA VEST.rs (Informer)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare