TEŠKA NOĆ U BEOGRADU, 8 UDESA, DVE OSOBE POVREĐENE! Devojka pala sa motora, hitno prevezena u crvenu zonu Urgentni centar

Doktorka Milena Popović iz Hitne pomoći rekla je da se tokom noći dogodilo osam saobraćajnih nezgoda, u kojima su dve osobe teško povređene.

Dr Milena Popović izjavila je da je noć za Hitnu pomoć bila teška i burna, kao i da je bilo ukupno 93 intervencije i 23 poziva na javnom mestu.

„Broj poziva nije veliki, ali situacije jesu. Ukupno je bilo osam saobraćajnih nesreća, u kojima su dve osobe doživele teške telesne traume“, rekla je Popovićeva.

Prema njenim rečima, mlađa ženska osoba je sa teškim povredama zbog pada sa motora u Beogradu prevezena u crvenu zonu Urgentnog centra, dok je 25-godišnji mladić na novosadskom putu usled teških povreda pod nerazjašnjenim okolnostima prebačen u istu zdravstvenu ustanovu.

„Oprez motociklistima da u noćnim okolnostima ne sedaju za volan, ako su pod dejstvom alkohola i psihoaktivnih supstanci“, poručuje doktorka Milena Popović iz Hitne pomoći.

UDARNA VEST.rs(Kurir.rs/RTS)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare