VELIKA POLICIJSKA AKCIJA U REPUBLICI SRPSKOJ! Pohapšeni dileri, zaplenjena droga, pronađen spisak mušterija

Šest osoba iz Trebinja uhapšeno je u operativnoj akciji „Rent-a-kar“, i zaplenjena je veća količina droge, ali i beležnica sa imenima kupaca, saopšteno je iz trebinjske Policijske uprave.

Kako kažu u policiji Republike Srpske u petak su u sinhronizovanoj akciji uhapšeni N.M, Đ.M, L.P, M.N, V.N. i N.Ć.

Pripadnici trebinjske Policijske uprave prethodno su izvršili pretrese tih lica i automobila registrovanog na jedno preduzeće iz Trebinja.

– N.M, Đ.M, L.P, M.N, i V.N. su lišeni slobode nakon pretresa, dok je N.Ć. pronađen i uhapšen nekoliko sati kasnije – kažu u trebinjskoj policiji za lokalne medije.

U policiji kažu da su prilikom pretresa stana koji je koristio M.N. pronađene tri precizne digitalne vage, ali i imenik u kome su navedeni novčani iznosi dugovanja i plaćanja droge.

– U stanu uhapšenog M.N. pronađena je i plastična kutija sa pola kilograma bele praškaste materije,najverovatnije kokaina, ali će to biti potvrđeno tek nakon završene hemijske analize . kažu u policiji.

Inaće ovo je nastavak akcije koja je počela još početkom marta kada je policija zaplenila crnu transpotnu vreću sa 22 kilograma skanka. 

UDARNA VEST.rs(informer)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare