RODILA ČETVORO DECE I IZGLEDA KAO BOMBA! Tajna savršenog izgleda Mirke Vasiljević, u ovo se glumica KUNE! Ovo je njen JELOVNIK!

Mirka Vasiljević je majka četvoro dece, koje je dobila u vanbračnoj zajednici sa bivšim fudbalerom Vujadinom Savićem, a posle svakog porođaja je za kratko vreme uspevala brzo da povrati gotovo devojačku liniju.

Njen „ključ“ – poseban je režim ishrane, na kom je dugi niz godina, pišu pojedini mediji.

Glumica se „kune“ i jak doručak, a značajno laganiju večeru. Na taj način, pored linije, ona čuva i svoje zadravlje.

– Moj doručak nekada bude dobro kvalitetan. Tu budu i jaja i neka šunka sa strane… Ali gledam da onda ne jedem hleb uz to. Ručak uglavnom bude meso sa nekim salatama ili riba, ja sam neko ko voli da proba svašta. Večera stvarno treba da bude apsolutno lagana, da kada pojedete večeru, maltene ne osetite da ste je pojeli. I najbolje bi bilo da večerate do sedam, osam sati uveče. Ili najbolje, idite da spavate pa ćete zavarati glad, pa ujutru, kada se probudite, može jači doručak – objasnila je ona jednom prilikom.

Ovo je njen jelovnik.

Doručak – kajgana sa šampinjonima, 30 grama ražanog hleba i 250 ml jogurta (1,5 odsto mlečne masti). Za užinu 150 g sezonskog voća po izboru i 20 g pečenih badema.

Ručak – piletina sa tikvicama, plavim patlidžanom i paprikom.

Večera – mediteranska salata.

Mirka je, inače, posle svakog porođaja za svega dva i po do tri meseca uspevala da povrati pređašnju kilažu.

UDARNA VEST.rs(Kurir.rs/ Blic)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare