PREMIJERKA BRNABIĆ OSUDILA NAPAD NA LAVA PAJKIĆA: To je rezultat poziva na linč, uvreda i mržnje koje svakodnevno trpimo

Premijerka Srbije Ana Brnabić osudila je napad na državnog sekretara u ministarstvu za rad, socijalna i boračka pitanja Lava Pajkića.

– Sinoć je, bez ikakvog povoda, osim što je član SNS, kukavički, sa leđa, uz uvrede i psovke na račun njegove preminule majke i predsednika Aleksandra Vučića napadnut Lav Pajkić. To je rezultat poziva na linč, uvreda i mržnje koje svakodnevno trpimo. Nastavljamo borbu za pristojnu Srbiju.

– Sinoć sam ispred porodičnog doma, dok sam sa devojkom ulazio u zgradu, sa leđa fizički napadnut od strane nepoznate osobe, koja mi je zadala više udaraca u predlu glave uz salve uvreda prema mojoj pokojnoj majci i predsedniku Aleksandru Vučiću. Zanimljivo je da se incident dogodio nakon održanog protesta opozicije „Stop nasilju“. Atmosfera agresije i straha, kreacija je političkih oponenata koji svakodnevno propagiraju i promovišu nasilje u Skupštini, a koje se izliva na ulicama. Vešala, najgnusnije pretnje, karabini, obešena lutka predsednika, fizički napadi, uriniranje po zgeadi Vlade… Produkt je njihove politike.

(Kurir.rs)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare