ENA POPOV SE PODVRGLA ESTETSKIM ZAHVATIMA! Komentari pljušte na račun izgleda voditeljke! (FOTO)

Lepo lice i šarm izdvojili su svojevremeno Enu Popov iz milion i po prijavljenih za rijaliti šou program „Veliki brat“.

Atraktivna Novosađanka dobila je priliku za učešće i čini se da je stečenu popularnost ona i te kako umela kasnije po izlasku iz kuće da iskoristi.

Ostala je u javnom svetu, radi kao voditelj i deo je svih većih i značajnijih manifestacija. Pored profesionalnog segmenta, koji vodi za sada vrlo uspešno, Ena je i na privatnom planu zadovoljna.

Supruga je i majka, a upravo to je bio razlog njenog gostovanja kod Snežane Dakić u emisiji „Male stvari“, gde je govorila vrlo pametno. Snimci i fotografije nastali u toku emisije završili su na društvenim mrežama i otkrili estetske intervencije Ene Popov.

Na prvi pogled moglo se konstatovati da je bivša rijaliti učesnica promenila dosta toga na svom licu, ali je najpre  do izražaja došao nos. Špicastiji nego ranije upao je u oko posmatrača i pratilaca na Instagramu koji su bili podeljeni u komentarima.

Pojedini su prihvatili estetske intervencije Ene Popov kao nešto pozitivno, kao želju za napretkom, drugi pak nisu videli razlog za bilo kakvom promenom kada je voditeljka i ranije imala skladne crte lica i sve na svom mestu, te su istakli da je sigurno reč o filteru.

Činjenica je da ni Ena nije mogla da odoli novim trendovima bilo estetskim

Ili kada je reč o mobilnim aplikacijama. Kako bilo, eksperiment na licu pravi ili lažni još jednom je potvrdio njenu lepotu i istakao šarm.

UDARNA VEST.rs(informer)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare